O ΑΟΞ κλείνει «Legend» της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 για την θέση του τεχνικού διευθυντή

Με έναν από τους ζωντανούς θρύλους της Εθνικής Ομάδας Ανδρών του 2004 που κατέκτησε στα γήπεδα της Πορτογαλίας το EURO φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη για να αναλάβει την νευραλγική θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μια εβδομάδα μετά την πικρή ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο δεύτερο μπαράζ που σήμανε την αποτυχία της ομάδας να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια της Super League 1, άπαντες στο στρατόπεδο της Ξάνθης περιμένουν τις καταιγιστικές (όπως ολοένα και πιο έντονα ακούγεται) εξελίξεις που θα τρέξουν αυτήν την εβδομάδα.

Οι αλλαγές, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, θα είναι ριζικές και θα υπάρξουν σε όλα τα επίπεδα, με μεγάλη ανανέωση του ρόστερ, νέο προπονητή, πιθανά αλλαγές στην διοίκηση αλλά και την ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε τεχνικό διευθυντή.

Για αυτήν την θέση λοιπόν, ακούγεται πλέον ολοένα και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες ότι έχει γίνει κρούση και υπάρχει καταρχήν συμφωνία με πρόσωπο που ανήκε στο ρόστερ της Εθνικής Ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν 17 χρόνια στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Αυτή πιθανότατα θα είναι και η πρώτη ανακοίνωση, μετά από την οποία θα τρέξουν οι επόμενες εξελίξεις που θα έχουν να κάνουν με τον νέο προπονητή, έπειτα από το διαζύγιο με τον Μπάμπη Τεννέ, αλλά και την διαμόρφωση του ρόστερ, καθώς όπως έχει γράψει το ThrakiSportS φτάνουν τους 15 παίκτες, ίσως και να τους ξεπεράσουν, αυτοί που δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στην ομάδα.