Γ’ Εθνική: Φινάλε με νίκη για την Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου

Φινάλε με νίκη για την Αλεξανδρούπολη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού επιβλήθηκε με 2-0 του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου στο «Φώτης Κοσμάς».

Οι γηπεδούχοι που είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους πριν την έναρξη του παιχνιδιού ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια και σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ.

Το σκορ άνοιξε ο Καρακασίδης στο 35′ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, αφού πέρασε τη μπάλα πάνω από το τοίχος και άφησε άγαλμα τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στις αρχές του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 51′ ο Καρακασίδης σημάδεψε το δοκάρι από κοντινή απόσταση μετά από σέντρα από δεξιά, και ο Παπάζογλου εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά η γηπεδούχοι σκόραραν και τρίτο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως offside.

Mετά από αυτή τη νίκη η Αλεξανδρούπολη τελείωσε την σεζόν στην 5η θέση με 25 βαθμούς, ενώ άφησε τον Μέγα Αλέξανδρο 3 βαθμούς πιο κάτω στην 8η θέση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Μπόγλου, Δορουγιδένης, Πεταλωτής, Μπαρμπαγιάννης, Λίτσιος, Ευστρατιάδης (76′ Πατσιώρας Α.), Θέμελης, Παπάζογλου (66′ Γκαϊδατζής), Καρακασίδης (76′ Σπυρολάρης), Αμπραχαμιάν, Παγωνίδης (66′ Ρουμπιές).
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Μπάσιος, Γιάνα, Πολίτης, Μηλιάδης, Πετρίδης, Σιάκκας, Κουκούτσης, Τσακιρίδης, Λόπη, Αλεπίδης, Συμεωνίδης.