Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Ανέστης Δαλακούρας! Οι πρώτες δηλώσεις του Εβρίτη

Στους «ερυθρόλευκους» θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και ο Αλεξανδρουπολίτης ακραίος, Ανέστης Δαλακούρας, όπως έχει γράψει σε αλλεπάλληλα ρεπορτάζ του το προηγούμενο διάστημα το ThrakiSportS.

Η επίσημη ανακοίνωση εκδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και αναφέρει τα εξής:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανέστη Δαλακούρα. Ο Έλληνας ακραίος (ημ. γέννησης 18/6/1993) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας».

Μετά την έναρξη της συνεργασίας ο Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εγώ προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ακόμα την επιστροφή Ζουπάνι. Ο τελευταίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, κάτι που επισημαίνεται στην ανακοίνωση σε αντίθεση με αυτήν για τον Δαλακούρα που δεν αναφέρει διάρκεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη. Ο Έλληνας διεθνής (ημ. γέννησης 18/3/1989) που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ως κεντρικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας».

Μετά την έναρξη της συνεργασίας ο Νίκος Ζουπάνι δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό! Σε αυτήν την ομάδα έχω κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους και φυσικά θα δώσω το 100% μου για να κατακτήσουμε άλλους τόσους. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι πρόκληση για εμένα η καινούρια θέση, όμως νιώθω έτοιμος να ανταπεξέλθω και να προσφέρω τα μέγιστα για την καινούρια χρονιά».