Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μπάτζιου στους Νίκο Μπαχαρίδη και Νίκο Ουσταμπασίδη

Ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Ουσταμπασίδη, που είναι ο άνθρωπος που τον έφερε στον Εργοτέλη και ουσιαστικά του άλλαξε την ζωή, αλλά και τον προπονητή του Πανθρακικού Νίκο Μπαχαρίδη, έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χρήστος Μπάτζιος.

Ο Κομοτηναίος (από την πλευρά του πατέρα του) ποδοσφαιριστής, αν και μεγαλωμένος στην Καβάλα και γνωστός πιο πολύ στους Εβρίτες από το πέρασμά του σε ομάδες όπως o Εθνικός, η Νέα Χιλή και το Σουφλί, την περίοδο των σπουδών του, μίλησε στην στήλη της Lega TV «Οι Ξενιτεμένοι» αποκαλύπτοντας ότι στον νυν προπονητή της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε πριν πέντε χρόνια στην Κρήτη, όταν ο Ουσταμπασίδης ήταν προπονητής στον Εργοτέλη.

Χάρη στην δική του εισήγηση βρέθηκε εκεί και πλέον, σχεδόν πέντε χρόνια μετά, έχει γίνει Κρητικός, έχει κάνει οικογένεια εκεί και είναι αρχηγός στην ομάδα του Εργοτέλη που όχι μόνο για αγωνιστικούς αλλά και για εξωαγωνιστικούς λόγους, όπως ο ίδιος επισήμανε, στερήθηκε φέτος την επιστροφή στην SL1.

Ο Μπάτζιος αυτοχαρακτηρίστηκε ως «ένα κομμάτι Κομοτηναίος», θυμήθηκε στα παιδικά του χρόνια δυο μήνες κάθε καλοκαίρι στον Πολύανθο, στο γήπεδο του οποίου έπαιζε με τα ξαδέρφια και τους άλλους φίλους του, ενώ αποκάλυψε ότι με παρέμβαση Μπαχαρίδη παραλίγο να έρθει και στον Πανθρακικό αλλά παρόλο που δοκιμάστηκε και ήθελε πολύ να παίξει στην μεγάλη ομάδα της περιοχής από την οποία κατάγεται, δεν ευδοκίμησε η συνεργασία του με την ομάδα. Μάλιστα τόνισε ότι «από τον προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη πήρα πολλά στοιχεία όταν τον είχα κόουτς στο Σουφλί καθώς έπαιζε και ο ίδιος στην ίδια θέση με εμένα».