Εκκληση Στάθη Παπαδόπουλου για στήριξη Χατζημεστή ώστε να ανέβει ο Ορφέας στην SL2

Με μήνυμά του ο γνωστός αθλητικογράφος της Ξάνθης Στάθης Παπαδόπουλος (η φωνή των φετινών ραδιοφωνικών μεταδόσεων των αναμετρήσεων του ΑΟΞ) καλεί σε γενική συστράτευση τους Ξανθιώτες ώστε να επιστευχθεί η άνοδος του Ορφέα στην SL2.

Μάλιστα, έχοντας και την ιδιότητα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ορφέα με τον οποίο μάλιστα έχει κατακτήσει πέντε τίτλους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης, δηλώνει ότι όλοι πρέπει να βοηθησουν οικονομικά τον Μπάμπη Χατζημεστή ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

Έπειτα από τις εξελίξεις της Πέμπτης (03/06) οι 12 ομάδες της Super League 2, οι 16 που θα έρθουν από τη Football League, οι 4 που θα προβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική και οι 4 Β ομάδες των Big 4 θα συνθέσουν τις 36 της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Για να συμπληρωθεί ο αριθμός, βέβαια, θα πρέπει όλες να πληρούν τις οικονομικές προϋποθέσεις όπως το Μ.Κ. 250 χιλιάδων και την εγγυητική επιστολή 100 χιλιάδων ευρώ κατ’ ελάχιστο….

Οπότε ΟΡΦΕΑΚΑ μας εδώ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ να συμβάλουμε οικονομικά και όπως μπορεί ο κάθε Ξανθιωτης ώστε να βοηθήσουμε να σταθείς στην νέα επαγγελματική κατηγορία…στην νέα σου ελπίζω, πιστεύω και αισιοδοξω, ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ…να κάνεις αληθινό το όνειρο μας από τότε που παίζαμε με την φανέλα σου ξεκινώντας από τις τελευταίες κατηγορίες του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης…φτάνοντας τότε μέχρι την Δ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία που ήταν το ταβάνι σου…γιατί δεν άντεχε το πορτοφόλι… Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα της ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ…Ήρθε η μεγάλη στιγμή, του Μπάμπη Χατζημεστη…

ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ;;;;

Στάθης Παπαδοπουλος
παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης
5 φορές πρωταθλητής ΕΠΣ Ξάνθης.