Super League: Ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα σε Χάβο και διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης

Σε πόλεμο νεύρων εξελίσσεται η σχέση του Μάκη Χάβου με την διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, μετά και την ολοκλήρωση της σεζόν, καθώς το μέλλον στην σχέση των δύο πλευρών παραμένει ομιχλώδες.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης πραγματοποίησε μέσα σε λίγα 24ωρο και δεύτερο ΔΣ το απόγευμα της Τρίτης (1/6) με σκοπό να συνομιλήσει απευθείας με τον 51χρονο προπονητή και πρώην παίκτη της Ξάνθης για «τη μεταξύ τους σχέση» έπειτα από την προσπάθεια που έγινε την Παρασκευή (28/5), ωστόσο και αυτή η απόπειρα πήγε… στράφι.

Ο Χάβος σύμφωνα με το a-sports έχει επιλέξει το… κρυφτούλι θεωρώντας προφανώς ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να αποκομίσει το σύνολο του συμβολαίου του ως προς τα οικονομικά και μη συμβιβαζόμενος με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Έτσι, αυτή τη φορά η ΠΑΕ τον προσκάλεσε μέσω… εξώδικου για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, αλλά εκείνος δεν έμεινε στην επίκληση «ανειλημμένων υποχρεώσεων». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports, μεταξύ άλλων υποστηρίχθηκε ότι δεν πήγε γιατί έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι εκτός Αθηνών ο δικηγόρος και ότι θα πρέπει να ξεκουράζεται εν όψει της νέας δύσκολης σεζόν που έρχεται για τους «κυανόλευκους».   

Παρόλα αυτά το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι στη σύμβαση του με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης υπάρχει όρος που αναφέρει ότι προβλέπεται η παρουσία του στα συμβούλια της ομάδας εφόσον του ζητηθεί. «Σε κάθε περίπτωση βέβαια κάποτε οι δικαιολογίες θα τελειώσουν οπότε θα τρέξουν και οι εξελίξεις στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”», καταλήγει το ρεπορτάζ.