Ψήφος εμπιστοσύνης του Ραζβάν Λουτσέσκου στους Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς κατά την συνέντευξη Τύπου

O Ραζβάν Λουτσέσκου απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την μαραθώνια συνέντευξη Τύπου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Ζίβκο Ζίβκοβιτς για την θέση του τερματοφύλακα.

Σε μια από τις ερωτήσεις που του τέθηκαν ήταν για την θέση του τερματοφύλακα όπου ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως θα πορευτεί με αυτούς ο ΠΑΟΚ και χωρίς να έρθει κάποιος με μεταγραφή για να ενισχύσει την ομάδα:

«Γνωρίζω και τους δύο τερματοφύλακες, είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.
Με τον Πασχαλάκη ζήσαμε εκπληκτικές σεζόν. Ήταν φανταστικός. Ήταν μέρος αυτής της μεγάλης μας επιτυχίας.
Τον Ζίβκο τον γνωρίζω και από εδώ και από την Ξάνθη. Μας βοηθάει πάρα πολύ στο να χτίζουμε το παιχνίδι από πίσω, όπως επιθυμούμε.

Γνωρίζω τη θέληση των δύο και την σκληρή δουλειά τους στις προπονήσεις. Δεν χρειαζόμαστε λοιπόν τερματοφύλακα. Είμαστε εντάξει σε αυτή τη θέση.
Ελπίζω με την διαχείριση που θα τους κάνουμε, να δώσουν το καλύτερο δυνατό στην ομάδα μας και να μας βοηθήσουν τα μέγιστα, να πετύχουμε τους στόχους που επιθυμούμε».

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν αρκετά ευδιάθετος και θέλησε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, ξεκινώντας με επική ατάκα λέγοντας «για μένα δεν έφυγα ποτέ». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο που έφυγε από τον Δικέφαλο, έκανε υπόκλιση στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας ότι στο πλάι του έγινε καλύτερος προπονητής.

Η κουβέντα πήγε στην προσέγγιση που είχε από την ΑΕΚ και τα καλά λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ όπως ήταν λογικό στη συνέχεια άπαντες στράφηκαν στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και το πλάνο που έχει. Τέλος ο Ραζβάν Λουτσέσκου σημείωσε πως επέστρεψε για τίτλους και πως αν δεν έρθουν οι νίκες, τότε δεν θα έχει κανέναν λόγο να παραμείνει στην ομάδα.