Volley League: Ανακοίνωσαν τον Κώστα Γκούντα οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Γκούντας, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και τιμηθείς με το βραβείο «Νίκος Σαμαράς» αυτού, αναλαμβάνει την Νέα Ερυθραία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Γκούντας ανέλαβε την γυναικεία ομάδα των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας, στην προσπάθεια που θα κάνει η Αθηναϊκή ομάδα για να παραμείνει στην Volley League Γυναικών.

Η ανακοίνωση για τον Κώστα Γκούντα:

«Ο Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε.ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον κ. Κώστα Γκούντα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της γυναικείας ομάδας και Τεχνικός Διευθυντής του Συλλόγου.

Ο κος Γκούντας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. και καθηγητής Φ.Α. στο Πρότυπο Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης με πολύ μεγάλη προπονητική και εκπαιδευτική εμπειρία. Κάτοχος δύο Πανελληνίων πρωταθλημάτων, μιας τρίτης πανελλήνιας θέσης και οκτώ ανόδων κατηγοριών σε εθνικά και ενωσιακά πρωταθλήματα. Ως ομοσπονδιακός προπονητής έχει κατακτήσει 8η Πανευρωπαϊκή θέση και χάλκινο βαλκανικό μετάλλιο.

Στην προπονητική του πορεία έχει συνεργαστεί με τον Α.Ο Αγ. Σώστη, Έσπερο Καλλιθέας, Πήγασο Ν. Κόσμου, Α.Γ.ΣΔραπετσώνας, Άρη Νίκαιας. Α.Ε Νίκαιας, Φιλία Ηλιούπολης, Α.Ο Παπάγου, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Α.Ο.Φ Πορφύρα, Ηλυσιακό και Ευρυάλη Γλυφάδας. Έχει διδάξει σε σεμινάρια εκπαιδευτικών και σε σχολές προπονητών της Γ.Γ.Α.

Το Δ.Σ.καλωσορίζει τον κ. Γκούντα στην οικογένεια των “ΑΜΑΖΟΝΩΝ” και του εύχεται πολλές επιτυχίες, προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της τελευταίας πενταετίας».