Όλος ο πολιτικός κόσμος της Ξάνθης πήγε στον Αγρίνιο και… «γκαντέμιασε» τον ΑΟΞ

Στο Αγρίνιο για το δεύτερο μπαράζ της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό μετακόμισε σχεδόν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της περιοχής, αλλά όπως αποδείχθηκε, μόνο τύχη δεν έφερε η παρουσία του.

Εκτός από τον δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη που κάθισαν στο γήπεδο μαζί με τον δήμαρχο Αγρινίου, στο γήπεδο του Παναιτωλικού βρέθηκαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που κάθονται στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Για παράδειγμα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, στο Αγρίνιο ταξίδεψαν ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Ξάνθη» Πασχάλης Λύρατζης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για Όλους» Σάββας Μελισσόπουλος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Παναγιώτη Σταυρακάρα. Μάλιστα, στο Αγρίνιο τους υποδέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Μίμης Σκορδόπουλος, ο οποίος την περίοδο που σπούδαζε στην Ξάνθη εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά πήρε και πτυχίο διαιτητή σφυρίζοντας σε αγώνες της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο Αγρίνιο βρέθηκε επίσης και η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης, Σοφία Ψωμά η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της αλλά η συγκεκριμένη είχε κάθε λόγο να βρίσκεται και λόγω της ιδιότητάς της ως μέλος της ΠΑΕ Ξάνθη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο οποίος μάλιστα φέρεται να πήγε… μόνος του στο Αγρίνιο, χωρίς να σχηματίσει ομάδα με κάποιους άλλους που ταξίδεψαν. Ολοι τους όμως, ενώ πήγαν να πανηγυρίσουν την πρόκριση μάλλον επέστρεψαν αρκετά πικραμένοι.