O Βλάνταν Μιλόγεβιτς φέρνει σενάριο για Σιώπη στην ΑΕΚ!

Ο Μανώλης Σιώπης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία με την φανέλα της Αλάνιασπορ, με την ΑΕΚ να φέρεται να… γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του επαναπατρισμού του Εβρίτη μέσου.

Αν και το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2022, δεν είναι απίθανο να μην συνεχίσει στην Τουρκία, με την Ένωση να παρακολουθεί τόσο την περίπτωση του Σιώπη, όσο και των Γιώργου Τζαβέλλα και Στέλιου Κίτσιου που έχουν πάρει μεγαλύτερη έκταση δημοσιότητας.

Αφενός το γεγονός ότι έγινε πέρυσι πατέρας και θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφετέρου ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Πανιώνιο την σεζόν 2016-17, είναι στοιχεία που δεν αποκλείουν να τον δούμε με την φανέλα της Ένωσης την ερχόμενη σεζόν.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επίσημη πρόταση της ΑΕΚ στην Αλάνιασπορ και φυσικά να δείξει διάθεση η τουρκική ομάδα να τον παραχωρήσει. Δεδομένου ότι το συμβόλαιο με τον παίκτη λήγει του χρόνου, μια καλή πρόταση που θα έφερνε χρήματα στα ταμεία της Αλάνια δεν είναι κάτι απίθανο.

Για αυτό και το σενάριο Σιώπη στην ΑΕΚ είναι κάτι που πολύ πιθανό θα παιχτεί και θα διαβαστεί τις επόμενες μέρες.