EURO Predictor Game: Προβλέψτε τα αποτελέσματα στο pool του ThrakiSportS, have fun και κερδίστε πλούσια δώρα

Ήρθε και επίσημα το καλοκαίρι που αναμένεται με ιδιαίτερο αθλητικό ενδιαφέρον εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο στο δεύτερο μισό του αλλά πιο πριν του EURO που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε πολλές χώρες και πόλεις.

Μπορεί η Εθνική Ελλάδος να μην συμμετέχει στην διοργάνωση, ωστόσο αυτή έχει το ενδιαφέρον της και το ThrakiSportS συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε από το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 δημιουργεί μια μεγάλη παρέα στην οποία όλοι μας μπορούμε να παρακολουθούμε την πορεία της διοργάνωσης προβλέποντας τα σκορ στους αγώνες και διαγωνιζόμενοι έτσι μεταξύ μας.

Για όσους δεν έχουν λάβει μέρος στο παρελθόν, απλά οφείλουν να κάνουν εγγραφή χωρίς κανένα κόστος στην σχετική εφαρμογή στο Superbru και να αναζητήσουν το pool του ThrakiSportS (αυτό γίνεται αυτόματα κάνοντας κλικ ΕΔΩ). Θα χρειαστεί απλά να αφιερώσετε ένα λεπτό για να κάνετε εγγραφή δηλώνοντας είτε την ταυτότητά σας στο facebook είτε το e-mail σας. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο Superbru κάνοντας κλικ ΕΔΩ θα μεταφερθείτε αυτόματα στο pool του ThrakiSportS όπου όλοι μαζί θα μπορούμε να διαγωνιζόμαστε προβλεποντας τα αποτελέσματα στους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Εφοσον εγγραφείτε και μπείτε στην ομάδα του ThrakiSportS, το μονο που έχετε να κάνετε είναι ΠΡΙΝ από κάθε αγώνα στο EURO να κάνετε τις προβλέψεις σας για το σκορ κάθε αγώνα. Για κάθε σωστή πρόβλεψη σημείου (ασσος, διπλό ή ισοπαλία που παίζαμε παλιά και στο ΠροΠο) λαμβάνετε έναν πόντο. Αν πετύχετε και το ακριβές σκορ, παίρνετε τρίποντο ενώ αν το προσεγγίσετε πολύ, παίρνετε ενάμισι πόντο αντί για έναν. Οι πόντοι που λαμβάνετε αθροίζονται και έτσι διαμορφώνεται μια ειδική βαθμολογία μεταξύ των παικτών (δηλαδή των αναγνωστών και φίλων του ThrakiSportS) που προφανώς θα αλλάζει ανάλογα με το καθε αποτέλεσμα την κάθε αγωνιστική.

Οι ανατροπές είναι μεγάλες και η διοργάνωση μαραθώνιος. Στο τέλος ωστόσο κάποιοι θα έχουν περισσότερους βαθμούς από τους άλλους, όπως συμβαίνει και στα κανονικά πρωταθλήματα. Σε αυτούς τους κάποιους το ThrakiSportS όπως κάθε χρόνο θα επιδιώξει να κερδίσουν μικρά συμβολικά δώρα ή και μεγαλύτερα, ανάλογα με την διάθεση των φίλων και χορηγών μας. Ο στόχος μας όμως δεν είναι τα δώρα αλλά να παίξουμε, να γνωριστούμε, να κάνουμε την πλάκα μας μεταξύ μας. Και θέλουμε να μπείτε σε αυτήν την «οικογένεια» με αυτήν την διάθεση και όχι με διάθεση κέρδους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι επιδιώκουμε κάτι ιδιαίτερα καλό τουλάχιστον για τον μεγάλο νικητή, ενδεχομένως και για τους επόμενους στην βαθμολογία.

Το ThrakiSportS πριν από κάθε αγωνιστική ημέρα θα προβάλει τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως αυτές γίνονται στο ThrakiSportS EURO Predictor Game και μετά το τέλος κάθε αγώνα, μαζί με το ρεπορτάζ και την ανάλυσή του, θα βλέπουμε και την μεταξύ μας βαθμολογία όπως διαμορφώνεται με βάση τις προβλέψεις του καθενός, ώστε να δούμε ποιοι είναι αυτοί που «ξέρουν από μπάλα» και ποιοι συνέχεια πηγαίνουν στον… κουβά.

Οπως γίνεται αντιληπτό, στο παιχνίδι μπορεί να λάβει μέρος ο οποιοσδήποτε και βάσει των όσων έχουμε δει την τελευταία τριετία που το διοργανώνουμε (στο Μουντιάλ και τα τρία τελευταία Champions League), μετέχουν πολλοί φίλοι αναγνώστες, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες παίκτες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές δημοσιογράφοι, απλοί φίλαθλοι, ακόμα και… κορυφαίοι αθλητές (που για ευνόητους λόγους έπαιζαν με ψευδώνυμο) αλλά και σημαίνοντες πολιτικοί παράγοντες της Θράκης (στους οποίους αρέσει το ποδόσφαιρο και μπήκαν στην διαδικασία να διαγωνιστούν).

Ετσι λοιπον ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γινόμαστε μια μεγάλη παρέα που κυρίως με διάθεση συμμετοχής στο παιχνίδι και όχι ανταγωνιστική θα μπορούμε, μέσω του ThrakiSportS και του ThrakiSportS Predictor να ζήσουμε με διαφορετικό τρόπο το φετινό EURO, βρίσκοντας και έναν επιπλέον τρόπο ως Θρακιωτες για να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον όλη την πορεία της κορυφαίας διοργάνωσης.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS EURO PREDICTOR GAME ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ