ΕΣΠΕΘΡ: Στο δεύτερο μισό του Ιούλιου οι τελικοί μπιτς βόλεϊ σε Κ17 και Κ19 της Περιφέρειας

Η ΕΟΠΕ έχει εκδώσει τις Προκηρύξεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Beach Volley 2021 για τις Κατηγορίες, Παίδων-Κορασίδων (Κ 17) και Εφήβων-Νεανίδων (Κ 19).

Από τα τουρνουά που θα διοργανωθούν στην Α’ Περιφέρεια (Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας), θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας στο Τελικό τουρνουά του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων – Κορασίδων (Κ 17) που θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου με 1 Αυγούστου 2021 στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στη Ρόδο και στο Τελικό τουρνουά Εφήβων-Νεανίδων (Κ 19), που θα διεξαχθεί στις 6-8 Αυγούστου 2021 στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη της Ένωσης, που θα κοινοποιηθεί μόλις εγκριθεί από την ΕΟΠΕ, οι Τελικοί της Περιφέρειας θα γίνουν για την Κατηγορία Κ-17 το διήμερο 17-18 Ιουλίου 2021 και για την Κατηγορία Κ-19 το διήμερο 24-25 Ιουλίου 2021, προκειμένου να προετοιμαστούν σωστά οι λίστες συμμετοχής των Τελικών.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από Σωματείο, μόνο ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional, OPEN ή FINAL, ζητείται «να το δηλώσει στην Ένωση το συντομότερο δυνατόν». Για τον σκοπό αυτό μάλιστα παρακαλούνται τα Σωματεία να δημοσιοποιήσουν τα παραπάνω με κάθε πρόσφορο μέσο, στη περιοχή της δραστηριότητάς τους.

Υπενθυμίζεται ότι,  για να αναγνωρισθούν οι διοργανώσεις Regional σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε επίσημους διαιτητές και φύλλο αγώνος και οι συμμετέχοντες αθλητές να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ.

Επίσης, εφόσον η διοργάνωση πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή συνδιοργανωτή φορέα, αυτός θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένος από την ΕΟΠΕ και η διοργάνωση να λάβει χώρα σε πιστοποιημένη εγκατάσταση που θα πληροί τις προδιαγραφές όπως περιλαμβάνονται στον Κανονισμό του αθλήματος (διαστάσεις 8Χ16 με ελάχιστο 2 μ ελεύθερη ζώνη, άμμο 30 εκ κλπ).

Τέλος, θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις να υπάρχει παρουσία γιατρού και βέβαια θα είναι Αυστηρή η τήρηση του Ειδικού Αγωνιστικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Beach Volley όπως αυτό θα ισχύει την περίοδο διεξαγωγής της κάθε διοργάνωσης.

Για την καλύτερη ενημέρωση, επισυνάπτεται η φόρμα έγκρισης ανεξάρτητης διοργάνωσης, καθώς και το συνοπτικό συμφωνητικό ανάληψης ανεξάρτητης διοργάνωσης. «Παρακαλούμε για την μελέτη και εφαρμογή των Προκηρύξεων, που μπορείτε να τις κατεβάσετε  από το blog της Ένωσης», επισημαίνεται σε ανακοίνωση και προστίθεται ότι για κάθε επιπλέον πληροφορία και συνεννόηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ένωση.

Материалы по теме:

Το Σάββατο στο «Φώτης Κοσμάς» το Διασυλλογικό Στίβου Κ16 για τις ομάδες Εβρου, Ροδόπης και Ξάνθης
Στο Στάδιο "Φώτης Κοσμάς" της Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο ο όμιλος της Θράκης για το Διασυλλογικό Πρωταθλημα Στίβου Κ16, δηλαδή για αθλητές ...
LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Ελλάδα – Κύπρος 5-1 (τελικό αποτέλεσμα)
  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον διεθνή φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει… Καλησπέρα. Μαζί ...
Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο Χρηστουηλίας μετά το τέλος του Εθνικός – Ολυμπιακός
Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Volley League, κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει ...
Ξεκίνησαν οι πρώτες προπονήσεις μπίτς βόλεϊ στις Θρακιώτικες παραλίες
Μπορεί το συνεχόμενο "lockdown" να συνεχίζεται στην χώρα μας παρ΄ όλα αυτά πριν λίγες εβδομάδες δόθηκε η άδεια από την Πολιτεία για την έναρξη ...
Χαμός με την γυμνή φωτογράφηση του Γρηγόρη Κοντοστάθη
Γράφει ο Κουτσοballης -  Μέσα από την σελίδα του στο facebook, ο "εκκεντρικός" Γρηγόρης Κοντοστάθης ξαναχτύπησε. Ο λίμπερο του Εθνικού και μέλος της Εθνικής ...