Poll: Συμφωνείτε με το διαζύγιο της Ξάνθης με τον Μπάμπη Τεννέ;

Ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε αμέσως μετά το τέλος του μπαράζ του Αγρινίου ότι τη νέα σεζόν η ομάδα της Ξάνθης θα πορευτεί χωρις αυτόν στον πάγκο της.

Η απόφαση σε αρκετό κόσμο προκάλεσε έκπληξη, καθώς είναι ο μετρ των ανόδων και γενικευμένη είναι η αίσθηση ότι ακόμα και μια εβδομάδα νωρίτερα να είχε έρθει στην Ξάνθη, πόσω μάλλον να είχε ξεκινήσει με αυτόν στον πάγκο της, το πιο πιθανό είναι αυτή τη στιγμή ο ΑΟΞ να είχε ανέβει στην Α’ Εθνική.

Από το ρεπορτάζ ωστόσο ισχύει ότι στην διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη είχαν πάρει την απόφαση να μην συνεχίσουν με τον Τεννέ και είχαν ήδη κάνει κινήσεις προς εύρεση του αντικαταστάτη του. Οπότε ο ίδιος ο Τεννές πήρε την πρωτοβουλία και αιφνιδιάζοντας τους πάντες ανακοίνωε από τηλεοράσεως ότι δεν θα συνεχίσει.

Ολα αυτά πριν καν συμπληρωθούν δέκα μέρες από την στιγμή που αγκαλιασμένοι ο Μπάμπης Τεννές και ο διευθύνων σύμβουλος Τάσος Γιαμουρίδης πανηγύριζαν την νίκη επί του Λεβαδειακού και την πρόκριση του ΑΟΞ στο μπαράζ.

Εύκολα γεννάται το ερώτημα: Συμφωνείτε με το διαζύγιο του ΑΟΞ με τον Τεννέ; Μήπως θα έπρεπε η ΠΑΕ να επιχειρήσει να τον κρατήσει ώστε με συσσωρευμένη την φετινή εμπειρία, να φροντίσει μαζί του να πετύχει την επιστροφή στην SL1 του χρόνου;

Απαντήσεις δεκτές τις επόμενες ώρες και Τετάρτη πρωί η αποκάλυψη της εκτίμησης του κόσμου…

[Total_Soft_Poll id=”27″]