ΕΠΣ Ξάνθης: Σύσταση προσωρινής διοικούσας και ευχαριστίες σε Μίχογλου από την Κεσσάνη Ερασμίου

Στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης θα επιστρέψει δυναμικά από τη νέα σεζόν η Κεσσάνη Ερασμίου και στα πλαίσια καλύτερης οργάνωσής της, έχει συσταθεί προσωρινή διοικούσα Επιτροπή που “τρέχει” τα ζητήματα του συλλόγου μέχρι τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν.

Σε αυτή την επιτροπή συμμετέχουν παλιοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες. «Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει καθώς η ομάδα αντιπροσωπεύει όλο το χωριό, όλοι μαζί σε αυτό το νέο ξεκίνημα», επισημαίνει ο σύλλογος.

Ηδη έγινε καταγραφή αναγκών και συζήτηση για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να πάρει ξανά την μορφή που πρέπει το γήπεδο της ομάδας, ενώ πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και συνάντηση με τον δήμαρχο Τοπείρου.

«Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο Τοπειρου κ. Θωμα Μιχογλου για την άμεση ανταπόκριση του, στα ζητήματα που θέσαμε προς συζήτηση προς την Δημοτική αρχη. Τέτοιες ενέργειες αναδεικνύουν το πνεύμα συνεργασίας και της θέλησης που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές», επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.