ΕΠΣ Έβρου: Κατεβάζει στο πρωτάθλημα και δεύτερη ομάδα ο Ορέστης με έδρα το γήπεδο της Λεπτής

Την απόφαση να δημιουργήσει δεύτερη ομάδα με πιο νεαρούς παίκτης, η οποία θα λαμβάνει μέρος στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου (εφόσον δεν αποφασιστεί κάποια αναδιάρθρωση με ενοποίηση των κατηγοριων) αποφάσισε ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Η νέα ομάδα θα απαρτίζεται από παιδιά της ακαδημίας και ουσιαστικά θα είναι ουσιαστικά ο προθάλαμος της ανδρικής ομάδας, στα πρότυπα των μεγαλύτερων ομάδων αλλά και του εγχειρήματος που είχε επιχειρήσει τα προηγούμενα χρόνια ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον ΑΟ Αγναντια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Μ.Γ.Σ. «ΟΡΕΣΤΗΣ», στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και εύρυθμης λειτουργίας των ποδοσφαιρικών του τμημάτων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει , τη δημιουργία και λειτουργία από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022, ενός νέου ποδοσφαιρικού τμήματος με την επωνυμία «ΟΡΕΣΤΗΣ Β΄».
Στο τμήμα αυτό θα εντάσσονται αφενός τα προερχόμενα , από την Ακαδημία του Συλλόγου, παιδιά 14 ετών και άνω και αφετέρου όσα παιδιά ίδιας ηλικίας το επιθυμούν από την πόλη μας και από την ευρύτερη περιοχή. Το τμήμα αυτό, το οποίο θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας, υπό την καθοδήγηση του εκάστοτε προπονητού του, θα αποτελεί τον προθάλαμο της ανδρικής ομάδας , προκειμένου η επάνδρωση αυτής να γίνεται από αυτό.
Έδρα του ο «ΟΡΕΣΤΗΣ Β΄» θα έχει το γήπεδο της Λεπτής.

Οι ενδιαφερόμενοι, για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορούν να απευθυνθούν στους :
Παπαδόπουλο Κώστα τηλ. : 6994959184 και
Αθανασιάδη Γιάννη τηλ. : 6948182695