Αποχαιρετιστήρια συνάντηση στην Ξάνθη! Ξεκινούν από Τρίτη οι διακοπές αλλά και οι… εκκαθαρίσεις

Στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας δόθηκε το τελευταίο για την σεζόν ραντεβού στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων, για την αποχαιρετιστήρια συνάντηση παικτών, προπονητών και λοιπού τιμ.

Οπως είναι φυσιολογικό, το κλίμα είναι βαρύ στην ομάδα της Ξάνθης 24 ώρες μετά την ήττα στο Αγρίνιο και την ολοκλήρωση μιας αποτυχημένης όπως εξελίχθηκε σεζόν, στην οποία ξεκάθαρος στόχος ήταν η (επ)άνοδος στην SL1 αλλά δεν επετεύχθη.

Ουσιαστικά η συνάντηση αυτή ήταν και το αντίο του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος όπως έσπευσε να δηλώσει μετά τον αγώνα αιφνιδιάζοντας αρκετούς, δεν θα κάτσει στον πάγκο της Ξάνθης την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πέρα ωστόσο από τον προπονητή, είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να μην βρίσκονται στο ρόστερ της Ξάνθης και αρκετοί παίκτες. Εφόσον ανέβαινε η ομάδα στην SL1 ήταν δεδομένο ότι θα γίνουν μαζικές εκκαθαρίσεις και πάνω από τους μισούς θα αποτελούσαν παρελθόν.

Ωστόσο και τώρα, με την παραμονή της ομάδας στην SL2, εκτιμάται ότι μπορεί και διψήφιος αριθμός παικτών από τους συνολικά 33 που ήρθαν από τον Σεπτέμβρη και μετά, θα βρεθεί πιθανότατα εκτός συλλόγου. Άλλωστε αρκετά συμβόλαια ήταν μονοετή, αν και υπήρχαν και βαριά διετή συμβόλαια στην προοπτική της ανόδου, που δεν είναι σίγουρο και αυτά αν θα διατηρηθούν όλα.

Σε κάθε περίπτωση, με την έλευση του Ιουνίου ξεκινούν οι διακοπές για τους παίκτες του οργανισμού της ΠΑΕ Ξάνθη. Οχι όμως και για τους διοικούντες που καλούνται άμεσα καταρχήν να λύσουν το θέμα του προπονητή και ακολούθως σε συνεννόηση μαζί του να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, καθώς ο περσινό πείραμα αποδείχθηκε στην πράξη ότι απέτυχε.