«Απάτησε» την ΑΕΔ ο γενικός αρχηγός της για χάρη της ευρωκούπας της άλλης αγαπημένης του «Ένωσης»

Απών από τον αγώνα της ΑΕΔ με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Γκίκας. Ο λόγος; Απάτησε την ΑΕΔ με την άλλη μεγάλη του αγάπη. Την ΑΕΚ.

Ο Γκίκας ταξίδεψε στην Χαλκίδα και παρακολούθησε από κοντά το βράδυ της Κυριακής τον δεύτερο τελικό του European Cup στο χάντμπολ, τον οποίο και κατέκτησε η ομάδα της Ένωσης.

Μάλιστα, όχι απλά ενίσχυσε την αγαπημένη του αθηναϊκή ομάδα και πανηγύρισε την ευρωκούπα, αλλά στο τέλος είχε την ευκαιρία μέχρι και να φωτογραφηθεί αγκαλιά με αυτήν.

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΔ είναι γνωστός για τα Ενωσίτικα αισθήματά του τόσο σε Έβρο όσο και σε Αθήνα. Μάλιστα πολλές φορές έχει ταξιδέψει και στο εξωτερικό για αγώνες της ΑΕΚ.

Βέβαια, για να καταφέρει να παραβρεθεί στον τελικό του χάντμπολ χρειάστηκε να απουσιάσει από την αναμέτρηση της ΑΕΔ στο Διδυμότειχο, όπου η ομάδα επίσης κέρδισε.

Ωστόσο όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, μόνο τυπικές είναι οι όποιες ελπίδες υπάρχουν για παραμονή στην κατηγορία ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική, με δεδομένα τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες.

Ετσι το τρένο της παραμονής για τη μία Ένωση δείχνει να χάνεται, την ώρα που για η άλλη Ένωση κέρδιζε ευρωκούπα έστω και στο άθλημα του χάντμπολ διευρύνοντας τα ευρωπαϊκά τρόπαια της πρώτης ελληνικής ομάδας που κατέκτησε ευρωπαϊκό κύπελλο σε οποιοδήποτε άθλημα.