Οι νικητές σε άνδρες, γυναίκες και μεικτό στο τουρνούα μπίτς βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο το τουρνούα μπιτς βόλεϊ στο Χάραμα της Αλεξανδρούπολης.

Στο τουρνουά των ανδρών στην κατηγορία gold, μεγάλοι νικητές ήταν οι Παπάζογλου Μ. / Παπαδάκης, οι οποίοι σε ένα μίνι πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων κατέκτησαν την κορυφή, με δεύτερους τους Παπάζογλου Γ./ Μύρο, τρίτους τους Κοντοστάθη/Κεσκίνη και τέταρτους τους Κρεούζη/Πετρίδη.

Στην κατηγορία ανδρών silver, οι Κοντοστάθης/Κεσκίνης κατέκτησαν την πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό με 2-0 των Μπαμπλή/Αλεξιάδη και αφού πρώτα απέκλεισαν στα ημιτελικά το δίδυμο των Γκοτσίδη/Παπάζογλου, οι οποίοι αναδείχθηκαν τρίτη.

Στην κατηγορία γυναικών gold, οι Καρατζά/Παπαγεωργίου κατέκτησαν την πρώτη θέση στο μίνι τουρνουά αφήνοντας στην δεύτερη θέση το δίδυμο Αρχοντούδη/Ευθυμίου, την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Καλαϊτζίδου/Αγραφιώτη και την τετράδα έκλεισαν οι Γεωργίτσου/Κυριακίδου.

Όσον αφορά το μεικτό τουρνούα, όλες οι ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους, με το δίδυμο των Εμρά/Γογούς να κερδίζει την πρώτη θέση, με το ζευγάρι των Δεληγιαννίδη/Κολοβού να κατακτάει την δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη κατέληξαν οι Κυριακίδης/Μπαρή.