Ο πρώην παίκτης Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή που έχει καθήκοντα team manager στον Προμηθέα Πατρών

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις αθλητών ή προπονητών που έχουν ως «σκαλοπάτι» τις ομάδες της Θράκης και καταφέρνουν να κάνουν σημαντικά πράγματα στον χώρο του αθλητισμού.

Ένας από αυτούς είναι και ο Θανάσης Σουφλιάς, ο οποίος αγωνίστηκε στην Θράκη για 3 χρόνια με την φανέλα της Ξάνθης και για έναν χρόνο με την φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Έχοντας «κρεμάσει» τα παπούτσια του πήρε αμέσως πόστο στην ομάδα του Προμηθέα αρχικά ως υπεύθυνος του προγράμματος «ΝΟΥΣ», το οποίο είχε να κάνει με τις ακαδημίες του συλλόγου και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων μέσα από ένα καταρτισμένο πρόγραμμα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Πλέον ο Σουφλιάς βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Προμηθέα ως Team Manager έχοντας πολλαπλό ρόλο στην σκληρή και απαιτητική καθημερινότητα της ομάδας της Πάτρας.

Μπορεί το βράδυ του Σαββάτου να πικράθηκε από την ήττα από το Λαύριο και τον αποκλεισμό από τους τελικούς της Α1 Ανδρών, ωστόσο απολαμβάνει το νέκταρ των επιτυχιών, όπως για παράδειγμα η κατάκτηση του Super Cup τον Σεπτέμβριο και η πρόκριση και συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος φέτος – κ’οντρα στον Παναθηναϊκό.

Τελικά ο Προμηθεας δεν θα βρεθεί και στους τελικούς του πρωταθλήματος με τους πράσινους αφού εκεί πέρασε κάνοντας επική ανατροπή το εκπληκτικό Λαύριο, στερώντας ακόμα μια δυνατή εμπειρία από τον Θανάση Σουφλιά που πάντως έχει δημιουργήσει εξαιρετικό όνομα στον χώρο.

Με τον Θανάση Σουφλιά διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιάννης Πεταλωτής, ο οποίος μάλιστα πριν 3 χρόνια είχε επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας της Πάτρας μένοντας εντυπωσιασμένος τόσο από τις εγκαταστάσεις όσο και από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει το τεχνικό επιτελείο αλλά και η διοίκηση του Προμηθέα. Από τότε και η φωτογραφία.