LIVE από το Αγρίνιο ο δεύτερος αγώνας μπαράζ για μια θέση στην SL1: Παναιτωλικός – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ του ΑΟ Ξάνθη με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο! Ειναι ο δεύτερος αγώνας μπαράζ μεταξύ των δυο ομάδων για μια θέση στην SL1.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στον δεύτερο αγώνα μπαράζ του ΑΟ Ξάνθη με τον Παναιτωλικό για μια θέση στην επόμενη Super League 1.

Ώρα 18:02 Είναι ο επαναληπτικός αγώνας για τα μπαράζ ανόδου – παραμονής στην SL1. Στο πρώτο παιχνίδι, που προηγήθηκε, πριν από 4 μέρες ο ΑΟΞ επικράτησε με σκορ 2-1 του Παναιτωλικού χάρη σε ολική ανατροπή του σκορ!

Ώρα 18:10 Ο ΑΟΞ συμμετέχει στο μπαράζ γιατί κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα της SL2. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του βγήκε προτελευταίος στην SL1 και βάση της προκήρυξης, όπως συνέβη και πέρυσι, ο δεύτερος από το τέλος της SL1 και ο δεύτερος της SL2 δίνουν διπλό αγώνα μπαράζ.

Ώρα 18:11 Μόλις έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του Παναιτωλικού με φίλους της ομάδας να είναι ήδη έξω από το γήπεδο και να δημιουργούν κλίμα σε μια προσπάθεια να «ντοπάρουν» τους παίκτες ενόψει του ματς.

Ώρα 18:13 Πριν από λίγο έφτασε στο γήπεδο του Αγρινίου το λεωφορείο με την αποστολή του ΑΟΞ, με τους παίκτες να αποβιβάζονται τώρα.

Ώρα 18:16 Αυτό είναι το τρίτο μπαράζ που δίνει ο ΑΟΞ για την συμμετοχή του στην SL1 την τελευταία 7ετία, καθώς προηγήθηκαν τα περσινα διπλά με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και το μονο με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κλεάνθης Βικελίδης της Θεσσαλονίκης το 2014.

Ώρα 18:20 Για την ακρίβεια είναι το τέταρτο, αν συμπεριλάβουμε και αυτό με τον Παναθηναϊκό το 2013 για την 6η θέση που οδηγούσε τότε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ώρα 18:22 Αυτή τη στιγμή έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του ΑΟΞ, για να κάνουν την πρώτη αναγνωριστική βόλτα τους, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία του titormosnet.gr παρακάτω:

Ώρα 18:29 Εμπειρία μπαράζ έχει και ο Παναιτωλικός, αφού πριν 12 χρόνια είχε παίξει μπαράζ με την Ρόδο στη Νέα Σμύρνη για την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική που προηγήθηκε της μετέπειτα ανόδου στην Α’ Εθνική.

Ώρα 18:34 Αναστάτωση χωρίς αιτία υπέστη η αποστολή της Ξάνθης από την αστυνομία, αφού καθυστέρησε να ξεκινήσει από το ξενοδοχείο για πάνω από 20 λεπτά. Και επιπλέον επετράπη από τους ιθύνοντες να περάσει πρώτα κομβόι φίλων του Παναιτωλικού με μηχανές, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία του pamebala.gr.

Ώρα 18:39 Ξάνθη και Παναιτωλικός έχουν αναμετρηθεί συνολικά 19 φορές τα τελευταία χρόνια. Μετά από 5 ήττες στα πρώτα 5 παιχνίδια τους, ο ΑΟΞ μετρά στα επόμενα 14 μέτρησε 10 νίκες και 4 ισοπαλιες.

Ώρα 18:43 Μόλις βγήκαν στο γήπεδο πρώτοι για ζέσταμα οι γκολκίπερ του ΑΟΞ, μαζί με το προπονητικό επιτελείο.

Ώρα 18:48 Ο Μπάμπης Τεννές που θεωρείται ο μετρ των ανόδων ομάδων από την SL2 στην SL1 καλείται ως προπονητής της Ξάνθης να ανεβάσει την ομάδα που πέρυσι υποβίβασε ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης και να υποβιβάσει την ομάδα την οποία ο ίδιος ανέβασε στα μεγάλα σαλόνια πριν από ακριβώς 10 χρόνια.

Ώρα 18:51 Πάμε σιγά σιγά να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ώρα 18:52 Από την άλλη ο Μπάμπης Τεννές παρατάσσει τον ΑΟΞ με τους: Ίτσο, Τζούρμαν, Βέρκερ, Πέτροβιτς, Παντελιάδης, Δημούτσο, Παπάζογλου Τ., Έμπερτ, Μικελτάτζε, Σιατραβάνη και στην κορυφή τον Παπάζογλου Θ.

Ώρα 18:54 Για τον Παναιτωλικό ξεκινούν οι: Κνετ, Περέιρα, Μάλης, Κωνσταντόπουλος, Ντουάρτε, Εντινγκά, Ντίαζ, Ταχάρ, Μεντόζα, Μπαρμπόσα και Βέργος.

Ώρα 18:56 Αναπληρωματικοί για τον ΑΟΞ είναι οι: Μπέντο, Τσαμούρης, Θυμιάνης, Ντίνας, Τάτος, Καπνίδης, Στάθης, Τεσίγια και Σρόιγεν.

Ώρα 18:57 Από την άλλη, ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει στον πάγκο του τους: Μελίσσα, Βάντερσον, Καρασαλίδη, Αρσούρα, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Αριγίμπι, Καρέλη και Μανθάτη.

Ώρα 18:59 Εδώ και περίπου 10 λεπτά έχουν βγει για προθέρμανση οι παίκτες και των δύο ομάδων.

Ώρα 19:08 Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η αποστολή της Ξάνθης μετέβη στο Άκτιο αεροπορικώς από την Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς στο Αγρίνιο.

Ώρα 19:14 Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ευαγγέλου (Αθήνας), με βοηθούς τους Απτόσογλου (Καστοριάς) και Δημητριάδη (Αθήνας) και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Σαμοΐλης (Αθήνας).

Ώρα 19:18 Αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια πλέον οι ποδοσφαιριστές για να ετοιμαστούν για την επίσημη είσοδο τους στο γήπεδο σε λίγα λεπτά.

Ώρα 19:22 Ο αγώνας ξεκινά στις 19:30 και μεταδίδεται από την Nova, κάτι που σημαίνει ότι επιστρέφει ο ΑΟΞ στην συνδρομητικη έναν χρόνο μετά και συγκεκριμένα από τον περσινό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ώρα 19:25 Όλα έτοιμα για την επίσημη είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Ωρα 19:28 Εχουμε την επισημη είσοδο και πάμε σε έναρξη

1′ Εναρξη του αγωνα

5′ Καπως πιο δυνατά δείχνει να έχει μπει ο Παναιτωλικός χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο πεντάλεπτο

10′ Πρώτη καλή στιγμή για την Ξάνθη. Καλό μακρινό σουτ του Έμπερτ, περνάει άουτ

11′ Εχει ανέβει και βιντεο με τα παράπονα της αποστολής της Ξάνθης κατά την άφιξη στο Αγρίνιο, περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

12′ Δυνατό ματς μέχρι στιγμής με πολλά φάουλ εκατέρωθεν καθώς άλλωστε κρίνεται μια κατηγορία

13′ Παρατηρήσεις δέχεται ο Μεντόζα από τον διαιτητή, καθώς έχει κάνει ήδη 2-3 φάουλ αλλά κάρτα δεν πήρε

15′ Συμπληρώθηκε το πρώτο τέραρτο του αγωνα, ο ΑΟΞ δείχνει να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο

16′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στον Μαλή. Φάουλ για την Ξάνθη σε καλό σημείο αλλά περνά ανεκμετάλλευτο

20′ Κερδισε κορνερ ο παναιτωλικος αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο.

21′ Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, σουτ του Μεντόζα, απέκρουσε ασταθώς ο Ιτσο αλλά δεν πήρε κάποιος το ριμπάουντ.

25′ Μικροεντάσεις στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρονται οι γηπεδούχοι ότι παίζουν συνέχεια καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι

26′ Αποπειρα να βγει μπροστά η Ξάνθη, συλλαμβάνεται σε θέση οφάιντ ο Σιατραβάνης.

30′ Σέντρα Ντουάρτε, μπλοκάρει εύκολα ο Ίτσο.

33′ Καλή εκτέλεση του Μεντόσα σε φαουλ που κέρδισε ο Ντιας για τον Παναιτωλικό, άουτ η μπάλα.

37′ Εεχει κλείσει την Ξάνθη στην περιοχή της ο παναιτωλικός, πιέζει αλλά χωρίς μεγάλη φάση

40′ Σέντρα-σουτ του Ντουάρτε, ελέγχει ο Ίτσο.

45′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Τρομερή ενέργεια του Ντουάρτε, μόνος του ο Βέργος δεν βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι.

45+1′ Δυο λεπτά οι καθυστερήσεις αλλά οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι έπρεπε να είναι περισσότερα

45+2′ Τέλος πρώτου μέρους. Κουλουράκια και άλλα 45 λεπτά που πρέπει να κρατήσει ο ΑΟΞ για να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στην Super League 1. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Παναιτωλικός – ΑΟ Ξάνθη 0-0

Ωρα 20:23 Στο τέλος διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού θεωρώντας ότι κρατήθηκαν λίγες καθυστερήσεις

Ωρα 20:27 Γενικα ειχαμε ένα πρώτο μέρος με την Ξάνθη να έχει κατοχή μετά το πρώτο πεντάλεπτο και ως τα μισά, αλλά μετά ο Παναιτωλικός να εξισορροπεί και να έχει ίσως την πιο σημαντική ευκαιρία του ματς

Ωρα 20:30 Η αγωνία το κατακόρυφο για Τσετινέ και Τσαλίκη. Αλλα 45 λεπτά απομένουν για να κρατήσει ο ΑΟΞ και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην SL1

46′ Εναρξη του δευτερου ημιχρόνου. Χωρις αλλαγες οι δυο ομάδες

49′ Διακοπή στο ματς. Κεφάλι με κεφάλι χτύπησαν οι Ταχάρ-Παπάζογλου.

52′ Απειλεί ο ΑΟΞ με σέντρα-σουτ του Βέρκερ, περνά η μπάλα άουτ.

53′ Υποψία ευκαιρίας με Βέργο ο παναιτωλικός, κόρνερ περνά η μπάλα και η εκτέλεση απευθειας αουτ

54′ Πρώτη κάρτα σε παίκτη του ΑΟΞ, την βλέπει ο Μικελτάντζε. 

57′ Κίτρινη κάρτα και ο Ταχάρ για τον Παναιτωλικό

58′ Πρώτη αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ταχάρ έξω , Ματσόλα μέσα

60′ Μισή ώρα απομένει για να επισρέψει ο ΑΟΞ στην SL1

63′ Ευκαιρία χάνει ο Παναιτωλικός, παραλίγο αυτογκόλ και νέο κόρνερ.

64′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Μέσα Τάτος και Θυμιάνης, έξω Μικελτάντζε και Τάσος Παπάζογλου.

65′ Κάρτα ο Θυμιάνης με το που μπήκε στο παιχνίδι

68′ Κίτρινη και στον Παντελιάδη.

73′ Σεντρα του Βεργου, μπλοκάρει ο Ιτσο. Πιέζει ασφυκτικά ο Παναιτωλικός αλλά δεν βρίσκει τη μεγάλη στιγμή.

75′ Ακομα 15 λεπτά για να λήξει ο αγωνας. Το ματς εχει πάει όπως θα ήθελε ο ΑΟΞ

77′ Διπλή αλλαγη για τον Παναιτωλικό, ο Δελας τα παίζει όλα για όλα. Αριγίμπι-Μάζουρεκ μέσα, Κωνσταντόπουλος- Περέιρα έξω.

78′ Αλλαγή στην αλλαγή για την Ξάνθη. Σρόιχεν μέσα, Τάτος έξω.

81′ Πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικου δινει ο Ευαγγελου για χερι του Θαναση Παπαζογλου. Θα ελεγχθεί με το VAR, δινεται κανονικα

82′ Γκολ για τον Παναιτωλικό. Σκορερ ο Βεργος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Παναιτωλικός – ΑΟ Ξάνθη 1-0

83′ Όλοι πάνω στον σκόρερ, ο Δέλλας έχει τρέξει το μισό γήπεδο για να γίνει ένα με τους παίκτες του

85′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Τεσίγια αντί Δημούτσου, Ντίνας αντί Πέτροβιτς. Ολα για ολα από τον Τεννέ πλέον

86′ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Σουτ του Ματσόλα, σώζει ο Ίτσο.

87′ Βέργος έξω, Βάντερσον μέσα.

88′ Κάρτα ο Ντίας. Και κόκκινη κάρτα στον Κώστα Ταλίκη στον πάγκο της Ξανθης

89′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη, αλλά το γύρισμα του Παπάζογλου έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Κνετ

90′ Εξι λεπτα οι καθυστερησεις

90+1′ Μόλις άουτ η μπάλα, τρομερή εκτέλεση από τον Έμπερτ. Τεραστια ευκαιρία

90+3′ Αλλα τρια λεπτα

90+4′ Με πλάγια του Παντελιάδη προσπαθεί να απειλήσει η Ξάνθη, ολη μεσα

90+5′ Κοκκθνη στον Δελλα, Ενταση στο ματς

90+6′ Κίτρινη στον Κνέτ. Τελευταιες στιγμες…

90+7′ 7ο λεπτό του έξτρα χρόνου φάουλ για την Ξάνθη, έχει ανέβει και ο Ιτσο

90+8′ Τελος δυστυχώς και απίστετο κοντράστ συναισθημάτων. Πανηγυριζουν οι Αγρινιώτες, πεσμένοι κάτω οι Ξανθιώτες. Ο Παναιτωλικος παραμένει στην Super League 1, η Ξάνθη παραμένει την Super League 2. Τελικό αποτέλεσμα: Παναιτωλικός – ΑΟ Ξάνθη 1-0