Γ’ Εθνική: Το κάρφωσε ο Παπούδης κι έδωσε ελπίδες παραμονής στην ΑΕ Διδυμοτείχου

Με το γκολ του Βασίλη Παπούδη πριν την λήξη η ΑΕ Διδυμοτείχου πήρε τη σημαντική νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία.

Γκολ πολύ μεγάλης σημασίας κατάφερε να πετύχει ο Βασίλης Παπούδης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μεταξύ ΑΕ Διδυμοτείχου και Απόλλων Παραλιμνίου στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου.

Σ’ ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η ΑΕ Διδυμοτείχου ήταν καλύτερη σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δείχνοντας ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Ήταν άτυχη όταν είδε τον αρχηγό της Γιαννακόπουλο ν’ αστοχεί στο πέναλτι που κέρδισαν στο 75′ στέλνοντας τη μπάλα άουτ και να μεγαλώνει περισσότερο την αγωνία όσων βρίσκονταν στην κατηγορία.

Η λύτρωση ήρθε όμως στο 83ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Θάνος έκανε την σέντρα-διαβήτη από τα δεξιά βρίσκοντας τον εξτρέμ των «πρασίνων» του Διδυμοτείχου, Παπούδη ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ με 1-0.

Το γκολ πανηγυρίστηκε ξέφρενα από όλους τόσο εντός γηπέδου από τους ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο όσο και εκτός από τον όσο κόσμο βρέθηκε στο γήπεδο. Το σκορ διατηρήθηκε ως και το τέλος του παιχνιδιού κρατώντας την ΑΕ Διδυμοτείχου ζωντανή στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Παπάς, Κούπας (90′ Μαμρικισβίλι), Σιδηρόπουλος, Θάνος, Παντελίδης, Σταματόπουλος, Βαγγέλοφ, Γιαννόπουλος (c), Γιαννιώτης (92′ Τζελέπης), Παπούδης (87′ Γκαϊδατζής), Βαρσαμίδης (87′ Γκασίδης).