Σε επιτροπές της ΕΟΠΕ τοποθετήθηκαν Κεμανετζής και Βουρδόλης! Παραμένει συντονιστής για το μπιτς βόλεϊ ο Παρασκευόπουλος

Τις νέες επιτροπές όρισε η ΕΟΠΕ στην τελευταία συνεδρίαση της και σε πέντε από αυτές δεσπόζουν δύο Εβρίτες, ο εκλεγμένος με την παράταξη του Προέδρου, Γεωργίου Καραμπέτσου, Ειρήναρχος Κεμανετζής αλλά και ο Θεόδωρος Βουρδόλης, ως μέλος του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ειρήναρχος Κεμανετζής ορίσθηκε ως μέλος στην Οικονομική Επιτροπή, στην Υποεπιτροπή Εθνικών Ομάδων Beach Volley και στην Επιτροπή Ανάπτυξης.

Αντίθετα ο Θεόδωρος Βουρδόλης, παρότι δεν είναι εκλεγμένος αλλά μπορεί να συμμετέχει σε επιτροπή ως μέλος Σωματείου εγγεγραμμένου στο Μητρώο της ΓΓΑ, θα συμμετέχει στην Επιτροπή Beach Volley ως Εκπρόσωπος Ένωσης/Τ.Ε. αλλά και στην Επιτροπή Σωματειακού Beach Volley ενώ τέλος θα είναι και μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας, Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων.

Τέλος, συντονιστής στα θέματα που αφορούν το beach volley παραμένει ο Αλέκος Παρασκευόπουλος, Εβρίτης στην καταγωγή και γιός του αείμνηστου πρώην Προέδρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Μιχάλη Παρασκευόπουλου.