Το πανηγυρικό ξέσπασμα του δημάρχου Τσέπελη για τον ΑΟΞ και το ταξίδι στο Αγρίνιο

Ξέσπασε σε πανηγυρισμούς ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης κατά την διάρκεια του πρώτου μπαράζ του ΑΟΞ με τον Παναιτωλικό, ειδικά όταν η ομάδα κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ και να κερδίσει με 2-1.

Ο δήμαρχος κάθισε στα επίσημα και όπως φαίνεται στην φωτογραφία του “Μαχητή”, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ξάνθη Τάσο Γιαμουρίδη και τον αντιπρόεδρο Φάνη Ουζουνίδη, αλλά και τον πρόεδρο της Super League 2 Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Στο πλευρό του είχε διαρκώς την γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά, η οποία είναι και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη, πίσω τους φαίνεται ότι καθόταν ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ανέστης Τσετινές ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο αναπληρωτής δήμαρχος Ξάνθης και παλαίμαχος του ΑΟΞ Μανώλης Φανουράκης.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όλοι τους έχουν εκφράσει πρόθεση να βρεθούν και στο Αγρίνιο, στον επαναληπτικό της Κυριακής. Εκεί όπου γράφτηκε, χωρίς μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνεται, ότι ενδέχεται να βρεθεί και ο ελληνοαυστραλός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Μπιλ Πάπας.

Προφανώς ο δήμαρχος ζήλεψε από την παρουσία του δημάρχου της Λιβαδειάς την περσμένη εβδομάδα στην Ξανθη. Αρκεί φυσικά να μην φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με εκείνον σε αυτήν την εκτός έδρας εξόρμηση στο Αγρίνιο…