Με πτήση τσάρτερ πάει στο Αγρίνιο η Ξάνθη! Στην αποστολή ο Τ. Παπάζογλου, αγώνας δρόμου για Τάτο

Συνεχίζεται η προετοιμασία στον ΑΟ Ξάνθη για τον δεύτερο αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, που θα αποτελέσει και τον τελευταίο της χρονιάς.

Η μεγάλη ειδηση που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες αναφέρει ότι η ομάδα δεν θα ταξιδέψει οδικώς για το Αγρίνιο, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια και όπως ταξίδεψε και ο Παναιτωλικός για την Ξάνθη την περασμένη Τρίτη.

Πως θα πάει; Σύμφωνα με τον έμπειρο ρεπόρτερ της Ξάνθης Γιάννη Τσιλιγκιρίδη, η διοίκηση του Μπιλ Πάπας προχώρησε στην ναύλωση ειδικής πτήσης τσάρτερ για να μεταφερθούν όσο πιο ξεκούραστα γίνεται οι παίκτες από την Θράκη στην Αιτωλοακαρνανία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, «αύριο το πρωί ο ΑΟΞ με ειδική πτήση τσάρτερ θα πετάξει από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για το αεροδρόμιο Ακτίου». Από εκεί προφανώς οδικώς θα μεταφερθεί στο Αγρίνιο, που απέχει λιγότερα από 90 χιλιόμετρα.

Πρακτικά αντί οι παίκτες να είναι 6 με 7 ώρες καθισμένοι σε ένα λεωφορείο καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την διαδρομή, προτιμήθηκε να πάνε πιο ξεκούραστα καλύπτοντας οδικώς μόνο περίπου 200 χιλιόμετρα (110 ως την Αλεξανδρούπολη και 90 από το Ακτιο στο Αγρίνιο) και τα υπόλοιπα… πετώντας.

Το αν θα βγει αυτό σε καλό ή όχι θα φανεί στο… χειροκρότημα. Υπενθυμίζεται ότι άλλη μια φορά φέτος πέταξε με πτήση τσάρτερ η αποστολή του ΑΟΞ, όταν πήγε στη Ρόδο για τον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά αυτό τότε συνέβη λόγω της γνωστής κακοκαιρίας στην Αθήνα και του κινδύνου μηδενισμού αν δεν παρουσιαζόταν έγκαιρα στο γήπεδο.

Ο ίδιος αρκετά έμπειρος δημοσιογράφος επισημαίνει ότι «στην αποστολή πιθανότατα θα συμπεριληφθεί ο Τάσος Παπάζογλου, όχι όμως ο Ανδρέας Τάτος!». Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν και αυτές οι πληροφορίες, όπως συμβαίνει συνήθως με όσα μεταφέρει ο συγκεκριμένος έμπειρος ρεπόρτερ.

Επίσημα πάντως όχι απλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, αλλά με δεδομένη την τακτική των τελευταίων αγώνων, δεν αναμένεται καν να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ και όταν αυτή βγει, θα κάνει την γνωστή αναφορά ότι στην αποστολή συμπεριελήφθησαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Το ίδιο ισχύει και με την διαρροή περί έλευσης του Μπιλ Πάπας στην Ελλάδα. Η πληροφορία τις πρώτες ώρες της δημοσίευσή της από εφημερίδα της Ξάνθης έδειχνε να επιβεβαιώνεται με επιφύλαξη από πρόσωπα της ομάδας, αλλά στην συνέχεια έδειξαν να ενισχύονται οι επιφυλάξεις και τελικά επικρατεί τις τελευταίες ώρες σιγή ιχθύος…