Μαρκόφσκι για τον επαναληπτικό των μπαράζ: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες, ομάδες της Α’ Εθνικής Ξάνθη και Παναιτωλικός»

Σε δηλώσεις του στην Δημόσια Τηλεόραση ο Μάρκο Μαρκόφσκι τοποθετήθηκε σχετικά με τον αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη.

Ο Σέρβος επιθετικός, με πέρασμα από την Ξάνθη (2011-2013) και μεταγενέστερα από τον Παναιτωλικό (2015-2018) φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής του «Κόσμου των Σπορ», μιλώντας για τα αισθήματα που τρέφει για τις δύο πρώην ομάδες του αλλά και τις σκέψεις του για τον αγώνα της Κυριακής (30/5, 19:30).

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το ποια από τις δύο πρώην ομάδες του θεωρεί ότι θα επικρατήσει και θα αγωνιστεί στην SL1 τη νέα σεζόν ανέφερε:

«Κατά την προσωπική μου άποψη και οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στην Α’ Εθνική· ο περισσότερος κόσμος πιστεύει το ίδιο, όμως σε αυτό το χρονικό σημείο μόνο μία από τις δύο ομάδες θα είναι εκεί.

Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες· ο επαναληπτικός μεν θα γίνει στο Αγρίνιο, που είναι σίγουρα καλό για τον Παναιτωλικό, όμως έχουν ένα σκορ εις βάρος τους και δεν είναι τόσο εύκολο να το ανατρέψουν. Πιστεύω θα γίνει ένας καλός αγώνας (συγκλονιστικός θα έλεγα).

Πέρασα πολύ καλά και στις δύο ομάδες, αγάπησα και τις δύο και θα χαρώ για όποια ομάδα και αν παραμείνει στην κατηγορία· αλλά παράλληλα θα είναι άδικο μία από τις δύο να βρίσκονται του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία.»