Εργασιακό Πρωτάθλημα 5×5 οργανώνει ο Δήμος Δράμας – Παράδειγμα προς μίμηση και από αυτούς της Θράκης

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Δράμας γνωστοποίησε ότι προκηρύσσει επίσημα τη διεξαγωγή του 1ου εργασιακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 5×5 για το 2021.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες, που προέρχονται από όλους τους φορείς (Δήμος, Υπηρεσίες, Σώματα Ασφαλείας, Αγροτικοί Σύλλογοι, Εμπορικοί Σύλλογοι, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Επαγγελματικοί Κλάδοι, Σύνδεσμοι, Σωματεία κ.ά.) και αναπτύσσονται στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Ο φορέας που επιθυμεί να συμμετάσχει στους αγώνες θα πρέπει να υποβάλει στην Οργανωτική Επιτροπή και συγκεκριμένα στο γραφείο του γραμματέα της επιτροπής στο Παλαιό Δημαρχείο (στο 2ο όροφο) μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6947661195 και 6986207313.

Πρόκειται για μια ωραία πρωτοβουλία από τον γειτονικό Δήμο Δράμας που δεν θα ήταν κακό να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για κάποιον ή κάποιους από τους συνολικά 13 Δήμους της Θράκης. Στο παρελθόν έχουν γίνε προσπάθειες για να διοργανωθεί Πρωτάθλημα Επιχειρήσεων στο Ποδόσφαιρο αλλά και δυο εργασιακά πρωταθλήματα μπάσκετ στην Αλεξανδρούπολη, αλλά η πρωτοβουλία δεν άνηκε στην αυτοδιοίκηση αλλά στην ΕΠΣ Ξάνθης και μπασκετικούς συλλόγους αντίστοιχα.