Αναχώρησε για το Διεθνές Μίτινγκ «Ακρόπολις» η εξαμελής αποστολή του ΝΟΑ

Αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης η αποστολή του ΝΟΑ για να λάβει μέρος στην διεθνή κολυμβητική συνάντηση Meeting Κολύμβησης «Akropolis».

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, συνεπής στο ραντεβού του με τις μεγάλες κολυμβητικές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την πιο σημαντική συνάντηση της μετά-covid εποχής.

Η αποστολή αποτελείται από έξι κολυμβητές, αριθμός μεγάλος αν αναλογιστούμε ότι στην διοργάνωση συμμετέχουν αθλητές της Προεθνικής και Εθνικής Ομάδας και αθλητές με τους 50 καλύτερους χρόνους ανά αγώνισμα.

Οι αθλητές του ΝΟΑ που συμμετέχουν είναι οι Χρήστος Ρετσιδης, Αναστάσιος Κούγκουλος (μέλος της Προεθνικής), Δημήτρης Βαρσαμίδης (μέλος της Προεθνικής), Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Βασίλης Κασσιας (ο οποίος στην Ημερίδα της Αλεξανδρούπολης στα 50μ πρόσθιο με χρόνο 30.31 έπιασε το όριο συμμετοχής στην προεθνική ομάδα 30.80 και είναι πλέον μέλος της) και Σπύρος Καρασάββας.

Συνοδοί προπονητές είναι οι Κωνσταντινος Χατζηπέτρου του ΝΟΑ και Αλέξανδρος Μπεκιάρης της ΝΕ Ροδόπης. «Ευχόμαστε όλοι οι αθλητές μας να πετύχουν τους στόχους τους. Νιώθουμε περήφανοι που στηρίζουμε την προσπάθεια των παιδιών και καταφέρνουμε να είμαστε από τις λίγες ομάδες της Περιφέρειας μας που συμμετέχουν στην διοργάνωση», ανέφερε σε ανακοινωσή του ο ΝΟΑ..