Παρουσία του (χαμογελαστού) προέδρου της Super League 2 Λεωνίδα Λεουτσάκου το πρώτο μπαράζ ΑΟΞ-Παναιτωλικού

Ιδιαίτερα χαμογελαστός και ευδιάθετος ήταν ο πρόεδρος της Ενωσης Super League 2 – Football League και μέσω αυτής της ιδιότητάς του μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Λεωνίδας Λεουτσάκος, κατά την παρουσία του στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Ο Λεουτσάκος βρέθηκε για πρώτη φορά στην πόλη της Ξάνθης από την ημέρα που έγινε μέλος της Ένωσης του η ΠΑΕ Ξάνθη και έτυχε τις άριστης φιλοξενίας των ανθρώπων της, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες με τον διευθύνοντα σύμβουλο Τάσο Γιαμουρίδη, τον αντιπρόεδρο της ομάδας Φάνη Ουζουνίδη και το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη και γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά.

Μάλιστα, πριν τον αγώνα ο ίδιος είχε δώσει προσωπικά την εντολή να εκδοθεί επίσημο δελτίο Τύπου με το οποίο «ο Πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, εύχονται καλή επιτυχία στην ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη και επιστροφή της στην Super League 1».

Υπενθυμίζεται ότι βάση των κανονισμών, την ευθύνη για την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα μπαράζ ΑΟΞ-Παναιτωλικού είχε η SL2 και με αυτήν την ευκαιρία ο πρόεδρος Λεουτσάκος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την άριστη οργάνωση αλλά και την άψογη θρακιώτικη φιλοξενία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ThrakiSportS…

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, γυαλιά ηλίου και κείμενο που λέει "8 ρακη sporto www.thrakisports.gr"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα