Γ’ Εθνική: Νίκη… ελπίδας για την Ελπίδα Σαπών σπάζοντας το αήττητο της έδρας του Πανδραμαϊκού

Με σκορ 3-2 νίκησε μέσα στην Δράμα η Ελπίδα Σαπών τον Πανδραμαϊκό, θέτοντάς τον οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου και σπάζοντας για πρώτη φορά φέτος την έδρα του. Με τη νίκη αυτή οι παίκτες του Βασίλη Χαριτόπουλου εξακολουθούν να ελπίζουν σε παραμονή, προσδοκώντας νέα τρίποντα στα εναπομείναντα ματς με Αλεξανδρούπολη και Νέστο.

Οπως σχολιάζει χαρακτηριστικά το dramasport, από όπου και η φωτογραφία, το κίνητρο ήταν αυτό που μέτρησε στον αγώνα για τους Ροδοπίτες που αιφνιδίασαν τον Πανδραμαϊκο με δύο γκολ του Μπόζη στο πρώτο τέταρτο του αγωνα (σουτ στην κίνηση στο 2 και επίσης σουτ μέσα από την περιοχή στο 13′) φτάνοντας τα 4 στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση αλλά μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν καθώς το σουτ του Μουδούρογλου στο 17′ το απέκρουσε ο Νταφόπουλος, η εκτέλεση φάουλ του Μπερούκα στο 24′ πέρασε άουτ και η κεφαλιά ψαράκι του ίδιου παίκτη στο 40′ επίσης δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι επίσης ξεκίνησαν δυνατά, έχασαν ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αχαλινόπουλου που έδιωξε σε κόρνερ ο Νταφόπουλος αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δυο γκολ σε πέντε λεπτά: στο 67′ με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Μοδούρογλου και στο 72′ με καρφωτή κεφαλιά του Μπερούκα από ασίστ του Αϊβάζη.

Ενώ όμως όλα έδειχναν ότι οι παίκτες του Πανδραμαϊκού ειχαν το μομέντουμ να να γυρίσουν το ματς, ένα μακρινό σουτ του Ρόμπερ που άλλαξε πορεία κοντράροντας στα σώματα διαμόρφωσε το 2-3, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα Φουστάνας του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τους Κορώνα από τον Πειραιά και Τσεχελίδη από την Θεσσαλονίκη.

Η Ελπίδα Σαπών έφτασε τους 17 βαθμους και είναι οριακά πάνω από την γραμμη του υποβιβασμού αλλά δεδομένα θα χρειαστούν νίκες στη συνέχεια, αφού Εθνικός Σοχού και ΑΕ Ευόσμου που είναι από κάτω της θα πάρουν δεδομένα τρίποντα από τους αγώνες τους με το Νέο Σιδηροχώρι. Την προσεχή και προτελευταία αγωνιστική η Ελπίδα Σαπών φιλοξενεί στην Κομοτηνή την Αλεξανδρούπολη, ενώ από την πλευρά του ο Πανδραμαϊκός που ωστόσο δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο παίζει εκτός έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Μπάμπης Καζεπίδης): Κιουμουρτζή, Τσάρτσαλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Κωνσταντάρας, Φουστέρης, Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης, Μουδούρογλου, Διαμαντίδης, Μπερούκας. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές και οι Μοσχόπουλος, Κεχαγιάς, Θεοδωρίδης, Μπελμάνι.
ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Βασίλης Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, ΤσορΤανίδης, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλλης, Φούντας, Βάσκος, Τριαντόπουλος, Μπόζης, Τοπάλι, Ρόμπερ. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές και οι Εμρε, Ευάγγελου και Καλογρανάς