Γ’ Εθνική: Έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Σοχό και έμπλεξε σε περιπέτειες ο Άρης Αβάτου

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι άμυνες, Άρης Αβάτου και Εθνικός Σοχού έμειναν κολλημένοι στο μηδέν στο αποτέλεσμα που δεν συνέφερε κανέναν από τους δύο, με αποτέλεσμα να μπλέξουν για τα καλά στην υπόθεση παραμονή.

Ο Εθνικός Σοχού αυτήν την στιγμή είναι οριακά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά το ένα από τα δυο ματς που του απομένουν είναι με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και έτσι πρακτικά είναι οριακα μεν αλλά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οριακά πάνω ειναι και ο Άρης Αβάτου αλλά δεδομενα θα χρειαστεί και άλλους βαθμούς για να εξασφαλίσει για άλλη μια σεζόν την παραμονή του στην Γ’ Εθνική, αφου οι 18 που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει δεν αποδεικνύονται αρκετοί.

Το παιχνίδι στο γήπεδο του ΑΟΞ δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Για τον Αρη Αβάτου χάθηκε μια ευκαιρία με κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκέκας παραλίγο να γίνει ήρωας της τελευταίας στιγμή αλλά δεν βρήκε στόχο. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο πρώην του Άρη Πετεινού αλλά και του Ορφέα Ξάνθης Κουκουρίγκος, ο οποίος έχασε δυο ευκαιρίες για να σκοράρει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κεφίλης (Έβρου) με βοηθούς τους Τερζόπουλο (Έβρου) και Κυριαζή (Θεσσαλίας). Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης Αβάτου πάει να παίξει έναν τελικό στην Θεσσαλονίκη με τον Εύοσμο, όπου αν ηττηθεί θα δει την συγκεκριμένη ομάδα να τον προσπερνά και να τον ρίχνει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο Σοχός την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Αετό στο Οφρύνιο.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Αλέκος Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαπάς, Καρίπογλου (60′ Ψεμματάς), Μίλλερ, Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης, Μπουλούτ (46′ Σαρηγιαννίδης), Βαφειάδης, Γκέκας, Τσάπαρης (46′ Μολώνης), Γκουτσίδης
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ (Γιάννης Παγώνης): Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Μπατσάρας, Αντωνιάδης, Γιανάκος, Στεφανίδης, Φούσκας (78′ Ραφαηλίδης), Κουτσικοβαγγέλης (85′ Ρανδζής), Κουκουρίγκος, Νικολίτσας (78′ Καραμπατάκης), Θεοδωρίδης