Super League: Συμφώνησε με Καρυπίδη να μείνει για άλλα δυο χρόνια στον Άρη ο Άκης Μάντζιος

Σε συμφωνία με τον Άκη Μάντζιο ήρθε ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Έλληνας πρώην τεχνικός του Πανθρακικού θα συνεχίσει στο τιμόνι του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, συζήτησαν για αρκετή ώρα και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Η φετινή παρουσία της ομάδας ήταν άκρως εντυπωσιακή και την έφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με την αίσθηση ότι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και, ίσως, το καλύτερο. Η εικόνα της λειτούργησε ως το κλειδί της ανανέωσης για τον Έλληνα τεχνικό.

Πλέον, αναμένεται να μπει επί τάπητος ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ώστε ο Άρης να εμφανιστεί πιο δυνατός και πιο ανταγωνιστικός. Ήδη έγιναν οι πρώτες κουβέντες αλλά εκκρεμεί η απόφαση του ban και μέχρι να βγει θα συνεχιστεί απλά η αναζήτηση μεταγραφικών στόχων και θα γίνουν κάποιες επαφές. 

«Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας του Άρη ενημέρωσε τον Έλληνα τεχνικό ότι παρότι η φετινή χρονια ήταν πολύ δύσκολη και χωρίς κόσμο και η ζημιά συνολικά τον τελευταίο 1.5 χρόνο φτάνει τα 8.5 εκατ ευρώ, το μπάτζετ θα αυξηθεί κατά τρία με τέσσερα εκατομμύρια», επισημαίνει το Metrosport. 

Τέλος, μίλησαν για την προετοιμασία και την ακόμη καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της ομάδας τη νέα σεζόν. Το πρώτο διάστημα θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια και μετά η ομάδα θα δώσει φιλικά εκτός Ελλάδας. Για το εξωτερικό υπάρχουν 2-3 καλές προτάσεις που αξιολογούνται, η απόφαση θα παρθεί με βαση τους αντιπάλους που θα βρεθούν για τα φιλικά.