«Μεγάλη εμπειρία οι αγώνες σε Γερμανία και Τσεχία, ελπίζω να το ξαναζήσω» λέει ο Χαρούν Μολλά

Ο Χαρούν Μολλά πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ποδηλασία και φρόντισε να βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην επίτευξη της πρόκρισης στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, μία διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουμε με έναν αθλητή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της Scott Goldstar Sports Racing Team στον πρώτο αγώνα, στο Αlbstadt της Γερμανίας, τερμάτισε 134ος, ενώ στο Nove Mesto της Τσεχίας 136ος.

Η προσπάθεια που κατέβαλλε ήταν τεράστια και όπως ο ίδιος αποκαλύπτει σε δηλώσεις του στο Cycle 365, η εμπειρία που αποκομίζουν οι Έλληνες ποδηλάτες από τέτοιου είδους παγκόσμιας κλάσης διοργανώσεις είναι τεράστια, με αποτέλεσμα να αποκτούν εφόδια για τη συνέχεια.

«Και οι δύο αγώνες ήταν πολύ δύσκολοι από κάθε πλευρά», τόνισε ο Χαρούν Μολλά και συνέχισε: «Στον πρώτο, στο Albstadt, θα μπορούσα να πω πως δεν περιείχε πολλά τεχνικά σημεία, αλλά δεν είχε και πουθενά σημείο που θα μπορούσες να πάρεις ‘ανάσα’. Ενώ στον δεύτερο αγώνα κυπέλλου στο Nove Mesto είχε πολλά τεχνικά σημεία. Βράχια, συνεχόμενες ρίζες παντού! Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους Έλληνες αθλητές να βρισκόμαστε σε παγκόσμιου επιπέδου διοργανώσεις. Και οι δύο αγώνες για εμένα ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία και ελπίζω να το ξαναζήσω τερματίζοντας σε καλύτερες θέσεις».