Επιστροφή Πασχαλάκη στην Εθνική Ανδρών και κλήσεις σε Σιώπη και Μάνταλο

Ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος και ο Εβρίτης μέσος της Αλάνιασπορ Μανώλης Σιώπης περιλαμβάνονται στις κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σχιπ για τα φιλικά της Εθνικής Ανδρών με Βέλγιο και Νορβηγία.

Από τις κλήσεις ξεχωρίζει επίσης η επιστροφή του πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού και νυν του ΠΑΟΚ Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Εχει κληθεί ακόμα ο άσσος της Λίβερπουλ Κώστας Τσιμήκας αλλά αίσθηση προκαλεί η απουσία του πρώην της Ξάνθης και νυν της ΑΕΚ Στράτου Σβάρνα.

Βέβαια, η μεγαλύτερη είδηση είναι στην απουσία του Κώστα Φορτούνη, καθώς ο μέσος του Ολυμπιακού ζήτησε ειδική άδεια για οικογενειακούς λόγους. Ακόμα, εκτός κλήσεων είναι οι τραυματίες Χατζηδιάκος και Γιακουμάκης, όπως και οι Λημνιός και Μαυρίας.

Αντίθετα, οπως προαναφέρθηκε, ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να καλέσει και πάλι στην Εθνική Ελλάδας τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον Κώστα Γαλανόπουλο, αλλά και τον Λεονάρντο Κούτρη.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» είναι οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Για τα δύο ματς που έπονται μίλησε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συγκεντρωθούμε εκ νέου και θα δουλέψουμε με τους παίκτες μας για δύο αγώνες με το Βέλγιο και τη Νορβηγία. Τα παιχνίδια στις Βρυξέλλες και στη Μάλαγα μπορεί να έχουν φιλικό χαρακτήρα και να διεξάγονται προς το τέλος της σεζόν, αλλά για εμάς είναι εξαιρετικά ουσιαστικά, καθώς δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια αγωνιστικής προετοιμασίας μας για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου με το Κόσοβο και την Σουηδία για τα European Qualifiers. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε επιλέξει δύο ανταγωνιστικές ομάδες, το ευρισκόμενο στην 1η θέση της βαθμολογίας της FIFA από το 2018, Βέλγιο, και τη Νορβηγία που παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία», ανέφερε σχετικά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.