Πριμ 50.000 ευρώ στους παίκτες της Ξάνθης για τη νίκη επί του Λεβαδειακού ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στα μπαράζ

Δύο ματς μακριά από την επιστροφή της στη Super League 1 βρίσκεται η Ξάνθη. Φυσικά οι αγώνες με τον Παναιτωλικό μόνο εύκολοι δεν θα είναι και το γνωρίζουν όλοι εντός της ομάδας.

Το πρώτο βήμα ωστόσο για την Ξάνθη ήταν αυτό με τον Λεβαδειακό. Μόνο νίκη χρειαζόταν και αυτή ήρθε. Στη συνέχεια υπήρξε και η ανάλογη ανταμοιβή. «Πριμ 50.000 ευρώ είχαν τάξει οι διοικούντες στους παίκτες και αυτό θα τακτοποιηθεί», επισημαίνει σε άρθρο του το Sportime.

«Η συγκεκριμένη κίνηση είναι και ένα δείγμα της οικονομικής δύναμης αυτής της ομάδας. Εντός των τειχών είναι πολλοί εκείνοι που χαρακτηρίζουν την Ξάνθη ως τον Ολυμπιακό της Super League 2 με την έννοια πως σε πολλά πράγματα είναι τουλάχιστον ένα κλικ πάνω από τους άλλους. Τρομερές εγκαταστάσεις, παροχές που σε καμία άλλη ομάδα της κατηγορίας δεν υπάρχουν και φυσικά ένα μπάτζετ που παραπέμπει στην πιο πάνω κατηγορία», προσθέτει το δημοσίευμα.

«Τηρουμένων των αναλογιών, λοιπόν, η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια ήταν το μίνιμουμ. Εκείνο που μετράει, όμως, είναι το να έρθει έστω και μέσω των μπαράζ η πολυπόθητη άνοδος. Εάν ο στόχος επιτευχθεί, τότε ακούγεται πως άπαντες θα «χρυσωθούν». Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πριμ της τάξης των 200.000 ευρώ, αλλά ποιος ξέρει, πάνω στη χαρά τους οι διοικούντες τι θα πουν, εάν πάνε όλα καλά», καταλήγει το σχετικό άρθρο.