Crash Test ενόψει μπαράζ: Πότε σκοράρουν ΑΟΞ και Παναιτωλικός την φετινή σεζόν: Μετά το 75′ τα μισά γκολ του Παναιτωλικού!!!

Ξεκινάει η διπλή μαχη των μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό, όπου μέσα σε τέσσερις ουσιαστικά μέρες θα κριθεί το ποια ομάδα θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν στη Super League.

Όπως είναι λογικό σε κάθε διοργάνωση με διπλούς νοκ άουτ αγώνες, πολύ μεγάλη σημασία έχουν τα γκολ εκτός έδρας, τα οποία μπορούν σε μεγάλο βαθμό να καθορίσουν ποιος θα έχει το πάνω χέρι.

Φυσικά η Ξάνθη θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Αγρινιώτες στο πρώτο παιχνίδι στα Πηγάδια, με τον πολύπειρο τεχνικό Μπάμπη Τεννέ να γνωρίζει πως η διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα στο πρώτο παινχίδι αποτελεί τη συνταγή της επιτυχίας.

Όπως παρατηρούμε στον παρακάτω πίνακα της σελίδας soccerway, ο Παναιτωλικός την φετινή σεζόν σκοράρει τα περισσότερα γκολ μετά το 75′, με ένα ποσοστό της τάξης του 45%, με την Ξάνθη φυσικά να πρέπει να προσέξει… διπλά και τριπλά τα τελευταία εκείνα λεπτά.

Οι δύο ομάδες σκοράρουν γενικότερα περισσότερο στο β’ μέρος, με το καλύτερο χρονικό σημείο του ΑΟΞ να είναι το πρώτο τέταρτο της επανάληψης, δηλαδή από το 45′ έως το 60′, με ένα ποσοστό της τάξης του 27,6%, ενώ και στα τελευταία λεπτά είναι αρκετά παραγωγική, με ένα ποσοστό κοντά στο 25%.