Απάντηση Βουρδόλη στον ΟΕΓΑ: «Θλιβερή η ανακοίνωσή σας, ταΐζετε κουτόχορτο τους πολίτες»

Με δελτίο Τύπου που διακινήθηκε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδόλης απάντησε στον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος τον είχε κατηγορήσει για έμμεση έξωση των αθλητών του από τις εγκαταστάσεις όπου γίνονται οι προπονήσεις προς χάριν κάποιων λίγων παιδιών και προπονητών που έφυγαν από τον σύλλογο και δημιούργησαν τμήμα ενόργανης στον Εθνικό.

Στην ανακοίνωσή του ο Βουρδόλης αναφέρει τα εξής:

“Αν και δεν είθισται ως Αντιδημαρχία Αθλητισμού να ασχολούμαστε με ανυπόστατα δημοσιεύματα, που μόνο στόχο έχουν την δημιουργία εικονικού “κλίματος”, αυτή τη φορά, για την αποτροπή δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων, κρίνουμε σκόπιμο να τοποθετηθούμε.

Η σχέση της δημοτικής αρχής και εμού προσωπικά είναι άριστη, με όλους τους συλλόγους καθότι υπήρχε και υπάρχει στενή συνεργασία αμοιβαίες επιδιώξεις και κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από το να δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες να είναι τα παιδιά μας μέσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις και με την βοήθεια όλων μας να πραγματοποιούν θα αθλητικά τους όνειρα καθώς και της διαρκούς βελτίωσης – εξέλιξης τους.

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του ΟΕΓΑ, όπου διατυπώνεται σειρά ερωτημάτων και κατηγοριών για ανύπαρκτα προβλήματα και σε ύφος που υποδηλώνει περίεργη εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων, η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με την αγάπη και το ενδιαφέρον για τη Γυμναστική και την ανάπτυξη της.

Βαρύγδουπες λέξεις και φράσεις όπως, “αυθαίρετη”, “τελεσίδικη”, “αδιαπραγμάτευτη”, “ύπουλα και πλάγια μέσα”, τεκμηριώνουν ότι ο συντάκτης της ανακοίνωσης επιδιώκει να αμαυρώσει την προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα των παιδιών και των γονέων τους, για να αποκομίσει ποικιλοτρόπως προσωπικά οφέλη.

Αντιφάσεις, υπαινιγμοί και προφανή ψεύδη δείχνουν την αγωνία του/των υποκινητή/ών να παραπλανήσουν τους δημότες με “εικονικά” προβλήματα ώστε να πιέσουν, να απειλήσουν ακόμη και να εκβιάσουν τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, προκειμένου να διαταράξουν τις ισορροπίες και την δίκαιη διαχείριση των αθλητικών θεμάτων του Δήμου μας.

Η ανακοίνωση μόνο θλιβερή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Οι υποκινητές επαίρονται ότι “δεν τρώνε κουτόχορτο”, όμως επιχειρούν να ταΐσουν αυτή την τροφή στους συμπολίτες μας. Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για την κοινωνία μας, τέτοιου είδους παρασκηνιακές τακτικές και ιδιοτελείς πονηριές πέφτουν στο κενό.

Εάν επέλεγαν τον δρόμο του υγιούς δημοσίου διαλόγου και την έγκυρη πληροφόρηση, θα απολάμβαναν του σεβασμού όλων μας.

Έτσι θα μας έπειθαν ότι πράγματι νοιάζονται για τα όνειρα των παιδιών και των γονέων και όχι για λίγα λεπτά δημοσιότητας και προσωπικής προβολής.

Βουρδόλης Θεόδωρος
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού –Αθλητισμού –
Παιδείας –Νεολαίας – Εθελοντισμού”

Материалы по теме:

«Τυφώνας» ο Κoκκαλάνης στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου της Ιαπωνίας λίγο πριν γίνει… μπαμπάς
  Αυτό που συνέβη την πρώτη μέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας στην Ολυμπιακή κατηγορία RSX, είναι… απίθανο. Με λάθος προετοιμασία, δίχως γνώση στον αγωνιστικό στίβο ...
Υφυπουργός άμυνας: «Κοντά στις 10.000 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων μας τη νύχτα»
Ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, γνωστοποίησε πως έγιναν περί τις 9.600 προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας. O υφυπουργός Άμυνας λίγο ...
Στην Αλεξανδρούπολη ο Δήμος Μαγγίνας για την προετοιμασία του Run Greece
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής - O Αλεξανδρουπολίτης πρωταθλητής στίβου του Εθνικού Δήμος Μαγγίνας βρέθηκε για λίγες μέρες στην γενέτειρα του, όπου και ...
Αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολη – Ηράκλειο Κρήτης από την Aegean
Η νέα αεροπορική γραμμή ξεκινά στις 31 Ιουλίου και θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο. Με απευθείας αεροπορική γραμμή της Aegean Airlines ...
Με μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον ημιτελικό των 50 μέτρων ύπτιο του Ευρωπαϊκού Εφήβων της Ρώμης ο Τάσος Κούγκουλος
Την μεγαλύτερη επιτυχία της ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων Νεανίδων της Ρώμης πέτυχε το πρωί της Πέμπτης ο Τάσος Κούγκουλος, αφού εξασφαλισε ...