Υποψήφιος για πόστο στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που τον είχε «πικράνει» δις με τον Πανθρακικό

Στις γενικές ανακατατάξεις που αναμένονται στον Παναθηναϊκό έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου για επιτελικό πόστο στο τμήμα.

Ο Παναθηναϊκός αναδιοργανώνεται και η διοίκηση της ομάδας θέλει να χτίσει το οργανόγραμμά της με νέα στελέχη, τα οποία θα μπορούν να ανοικοδομήσουν το τμήμα.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου σύμφωνα με το trifilara.gr. Ο πρώην άσος του Πανθρακικού και του τριφυλλιού, αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο UEFA ΜΙP Executive Master for International Players, από το οποίο έχει αποκομίσει πλούσιες γνώσεις γύρω από το τον τρόπο διοίκησης ενός επαγγελματικού ποδοσφαιρικού συλλόγου στο υψηλότερο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής είχε πετύχει δύο πολύ σπουδαία γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το πρώτο ήταν τον Σεπτέμβρη του 2012, όταν με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την νίκη του Πανθρακικού, ενώ τον Γενάρη του 2013 με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα χάρισε το 1-1 στην ομάδα του μέσα στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα μετά το γκολ της πρώτης νικηφόρα αναμέτρησης στην Κομοτηνή, είχε πανηγυρίσει έξαλλα μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού, όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα, με αρκετό μερίδιο των οπαδών να τον έχει σε… «μπλακ λιστ» μέχρι σήμερα.