Ποιμενίδης-Τσιτσιπάς και Ευθυμίου-Αρχοντούδη οι νικητές στο 1ο φετινό τουρνουά μπίτς βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη

Το πρώτο τουρνούα στο Experts Beach Club στο Χάραμα της Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πολύ δυνατές αναμετρήσεις στους τελικούς τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Στους άνδρες, οι Ποιμενίδης και Τσιτσιπάς κατάφεραν να κερδίσουν στον μεγάλο τελικό με 2-0 τους Μύρο και Παπαδάκη ενώ την τρίτη κατάφεραν να κατακτήσουν οι Τσιτσιπάς και Τέλιος.

Στις γυναίκες, οι Ευθυμίου και Αρχοντούδη κατέκτησαν την πρώτη θέση του τουρνούα, καταφέρνοντας να κερδίσουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα τις Τριανταφυλλίδη και Γρηγοριάδου και τις Παπαγεωργίου και Γεωργίτσου, με τις πρώτες να κατακτούν την δεύτερη θέση και τις τελευταίες την τρίτη θέση.

Τέλος, στο μεικτό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε ο Ποιμενίδης με την Αλεξάκη κατέκτησαν την πρώτη θέση κερδίζοντας με 2-0 τους Αρχοντούδη και Ευθυμίου ενώ την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Στοιλούδης/Αρχοντούδη.

Οι τρείς πρώτοι και στις δύο κατηγορίες μοιράστηκαν πλούσια δώρα ενώ το πρώτο τουρνουά άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις.