Παρέμβαση της ΓΕΑ στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για την wild card

Σε παρέμβαση ακόμα και στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το «σκάνδαλο», όπως το χαρακτηρίζει, μη χορήγησης wild card στη ΓΕΑ, προχώρησε ο πρόεδρός της Γιώργος Τσιρτσίδης.

Με αφορμή ανάρτηση του Αυγενάκη για προπονητικό καμπ μπιτς βόλεϊ που φιλοξενείται αυτές τις μέρες στις εγκαταστάσεις «Ακτη» στο Ηράκλειο της Κρήτης το οποίο διοργάνωσε η Ομοσπονδία Βόλεϊ με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, υπό την καθοδήγηση του Βραζιλιάνου Ομοσπονδιακού προπονητή Τίε Σαντάνα, ο Γιώργος Τσιρτσίδης έγραψε με σχόλιό του στα social media:

«Εχετε απόλυτο δικιο. Το Μπιτς είναι παντού σε όλη την Ελλάδα.Το τμήμα Μπιτς Βολει κάνει τρομερή δουλεια.Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει στο Βόλεϊ Σάλας. Οι συνεργάτες σας οφείλουν- και θα έπρεπε ήδη να το έχουν κάνει εδώ και καιρό-να σας ενημερώσουν για το σκάνδαλο που “κυοφορείται “από την Ε.Σ.Α.Π. να διεξαχθεί και την επόμενη σεζόν το πρωτάθλημα της Α1 με 8 ομάδες και όχι 12 όπως γίνεται κάθε χρόνο. Η ομάδα μας Γ.Ε.Αλεξανδρουπολης αναμένοντας την παρέμβαση της Ομοσπονδίας ευελπιστεί και στην δική σας βοήθεια ώστε και το Βόλλεϊ Σάλας να διεξάγεται σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο από 8 ομάδες».