Ουσιαστικός πρωταθλητής από σήμερα ο Ορφέας! Νίκησε (και τον) Πανδραμαϊκό και ονειρεύεται Football League!!!

Ουσιαστικός πρωταθλητής από σήμερα είναι ο Ορφέας Ξάνθης, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Νίκησε με 1-0 και τον Πανδραμαϊκό με ένα ακόμα τέρμα του Μελισσόπουλου και πλέον έχει 6 βαθμούς διαφορά από τον δευτερο της βαθμολογίας, αλλά ουσιαστικά 7 αν υπολογίσουμε ότι λογικά θα προηγείται στην ισοβαθμία.

Με δεδομένο μάλιστα ότι στραβοπάτησε και ο τρίτος Ηρακλής που εμεινε επτά βαθμούς πίσω, γίνεται αντιληπτό ότι ουσιαστικά ο Ορφέας θέλει απλά μια νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Και αν αυτή δεν έρθει την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη, σχεδόν δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι την τελευταία αγωνιστική δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην ουραγό και συντοπίτισσα και ήδη υποβιβασμένη Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Ο Ορφέας Ξάνθης ως πρωταθλητής του ομίλου θα κληθεί να παίξει μέσα στον Ιούνιο αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Football League και μπορεί πλέον να ονειρεύεται ότι του χρόνου θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επαγγελματική κατηγορία.