Γ’ Εθνική: Κρίσιμη αγωνιστική με σημαντικά ματς σε κορυφή και σε ουρά για τις ομάδες της Θράκης (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Με πολλά σημαντικά παιχνίδια τόσο σε ότι αφορά την άνοδο όσο και την παραμονή, συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τρεις στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Ορφέας Ξάνθης αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πανδραμαϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής και με νίκη θα διατηρηθεί μόνος πρώτος και στο +6 από τον αντίπαλό του και θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προφανως ο Ορφέας παίζει και για την ισοπαλία ενώ θα παραμείνει στην κορυφή ακόμα και αν ηττηθεί μέχρι και με 2 γκολ διαφορά.

Η Αλεξανδρούπολη ταξιδεύει στην Δράμα όπου θα παίξει με τους Αμπελόκηπους επιδιώκοντας τη νίκη ώστε να ξεφύγει από τους διώκτες της και να αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα στη μάχη της παραμονής. Η Ελπίδα Σαπών χωρίς τον Εμρέ αλλά με τον Ρομπέρ στην αποστολή πάει στο Ορφάνι με μόνο στόχο το διπλό της νίκης ώστε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ΑΕ Διδυμοτείχου ταξίδεψε χωρίς προβλήματα στον Σοχό όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό σ’ ένα πολύ παιχνίδι που θέλει μόνο τη νίκη ώστε να φτάσει οριακά πιο πάνω στη βαθμολογία στην προσπάθεια της αποφυγής του υποβιβασμού. Τέλος η Αναγέννηση Θαλασσιάς που έχει ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά θα πάρει ένα ξεκούραστο τρίποντο κόντρα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που έχει αποχωρήσει από το πρωταθλημα.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 17:00 και όπως πάτα θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ – 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ελπίδα Σαπών – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
ΑΕ Ευόσμου – Απόλλων Παραλιμνίου
Ορφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός
Εθνικός Σοχού – ΑΕ Διδυμοτείχου
ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας – Αλεξανδρούπολη
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Άρης Αβάτου
Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης
Αναγέννηση Θαλασσιάς – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-3 α.α.