Μετά από 21 χρόνια σταματάει την προπονητική ο Κυλίτσης

Με δημόσια του ανάρτηση ο πρώην πασαδόρος του ΑΟ Ορεστιάδας, Γιάννης Κυλίτσης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την προπονητική για το επόμενο διάστημ.

Αυτή η απόφαση από τον έμπειρο προπονητή ήρθε εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος που προέκυψε για τον ίδιο, όπως ανέφερε στο ποστάρισμα του στο προσωπικό του προφίλ.

Ο Γιάννης Κυλίτσης τα περισσότερα χρόνια της προπονητικής τους καριέρας ασχολήθηκε με την ανάπτυξη, κυρίως στα αγόρια και πλέον από την επόμενη χρονιά δεν θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο του.

Η δημοσίευση του πρώην αθλητή του ΑΟ Ορεστιάδας:

Αγαπημενοι, φιλοι,γονεις, αθλητες και αθλητριες,επειδη οι μερες που ζουμε με την πανδημια,ειναι δυσκολες και ανησυχουμε ολοι για ολους,θελω κατ’αρχας να σας πω οτι ειμαι πολυ καλα και εμβολιασμενος και με τις 2 δοσεις.Μετα απο 21 χρονια,τα 17 συνεχομενα,δεν θα ειμαι στην αγαπημενη μου ομαδα την Ελπιδα.Οπως πολλοι γνωριζετε,τα γηπεδα ηταν το σπιτι μου και οι αθλητες μου, τα παιδια μου.Μετα απο 51 χρονια στο βολλευ,ηρθε λιγο βιαια και απροσμενα, η στιγμη να παραιτηθω.Ο λογος ειναι ενας και μοναδικος.Θα πρεπει να βρισκομαι 24 ωρες,διπλα στην ηλικιωμενη μητερα μου(94).Τωρα με χρειαζεται αυτη.Θελω να ζητησω, την κατανοηση ολων των γονεων και των παιδιων,που δεν θα ειμαι μαζι σας.Η στεναχωρια μου,ειναι τεραστια.Εμπιστευτειτε, την Ελπιδα, στηριξτε αυτους τους ανθρωπους,αξιζει.Θα κανουν το καλυτερο για τα παιδια σας.Σας αγαπω ολους,σας εχω στην καρδια μου και οποτε εχω την δυνατοτητα, θα σας βλεπω απο κοντα. Εις το επανιδειν”.