Εγκώμια Ανδρεόπουλου για την παρουσία της ΑΕ Κομοτηνής στην Volley League

Στο Ράδιο Παρατηρητής “94” FM και τον Βασίλη Στοάκη μίλησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών αλλά και του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Κορίνθιος προπονητής είπε πολλά και σημαντικά πράγματα αλλά κυρίως αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στην παρουσία της ΑΕ Κομοτηνής στα μεγάλα σαλόνια πριν τρία χρόνια λέγοντας συγκεκριμένα, ” η Κομοτηνή ήταν άρτια οργανωμένη τόσο αγωνιστικά όσο και εξω-αγωνιστικά και παρότι υποβιβάσθηκε στο τέλος της χρονιάς έδωσε άλλη νότα στο πρωτάθλημα”.

Μιλώντας για την αναγκαιότητα να υπάρχουν ομάδες από την επαρχία αναφέροντας ότι “η επαρχία δίνει πάντα άλλη νότα και άλλο ενδιαφέρον σε ένα πρωτάθλημα”, με τον ίδιο παλαιότερα να έχει εκφράσει και την στήριξη του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Τέλος, ο ίδιος μίλησε και για την πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στα τελικά του Ευρωβόλεϊ 2021, έχοντας στο ρόστερ του δύο Εβρίτες (Κασαμπαλή και Κουμεντάκη), “γνωρίζουμε σαν εθνική ομάδα ότι η παρουσία μας είναι σημαντική και θέλουμε να προκριθούμε στους “16” του της διοργάνωσης, όπως το καταφέραμε και πριν δύο χρόνια”.

https://fb.watch/5Ej9Mc41L8/