Τα συγχαρητήρια και η υπερηφάνεια του Γιώργου Γουνελά για το «Γαλατικό χωριό» του Εργοτέλη

Με ανάρτησή του στα social media ο καβαλιώτης γυμναστής του Εργοτέλη Γιώργος Γουνελάς, με παρελθόν εκτός από τον ΑΟΚ στην Ελπίδα Σαπών αλλά και στην μπασκετική ΑΕ Κομοτηνής την περίοδο που σπούδαζε στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, αναφέρεται στον απολογισμό της φετινής σεζόν για την ομάδα της Κρήτης.

Ως γνωστόν ο Εργοτέλης πάλεψε για την άνοδο και την είχε αγγίζει ως και περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Γουνελάς έγραψε:

Ήθελα από καιρό να γράψω αυτό το post. Όλοι θα θέλαμε βέβαια να είναι κάτω από άλλες συνθήκες.
Παρόλα αυτά, μόνο υπερηφάνεια μπορώ να νιώθω γι αυτά που καταφέραμε ως οργανισμός. Μόνο υπερηφάνεια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο. Μια ομάδα που να μου επιτραπεί ο όρος είναι κάτι σαν Γαλατικό χωριό στον ποδοσφαιρικό μας μικρόκοσμο. Μια ομάδα με σταθερή φιλοσοφία να εξελίξει το ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς. Ένας οργανισμός που προσπαθεί με υπομονή κι επιμονή να κάνει τον κόσμο να δει πάλι με αγάπη το άθλημα.

Με ανθρώπους που σέβονται το άθλημα, τους αθλητές, τους προπονητές και όλα τα στελέχη που απαρτίζουν μια ομάδα.
Αν καταφέρει αυτή η προσπάθεια να εμπνεύσει κάποιους ανθρώπους θα είναι κέρδος.
Μόνο συγχαρητήρια και υπερηφάνεια για όλα τα στελέχη του οργανισμού, για όλα εκείνα τα μηνύματα που κατάφεραν να περάσουν στην αθλητική κοινωνία της χώρας και ίσως να κατάφεραν να επηρεάσουν μια μερίδα ανθρώπων.