Συνάντηση Πεταλωτή με τον πατέρα παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και άλλοτε γυμναστή των Κούκοτς, Ντίβατς, Ράτζα, Μποντιρόγκα

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιάννης Πεταλωτής ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με τον Μπράνιμιρ Ίλιτς, γνωστό ως Μπάκι στην τοπική κοινωνία της Καβάλας όπου μένει τα τελευταία 25-30 χρόνια.

Πρόκειται για τον πατέρα του πρώην παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Τσέντομιρ Ίλιτς, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το βόλεϊ και έχει περάσει από την ομάδα της Θράκης και από τους ΠΑΟΚ, Άρη, Φοίνικα Σύρου, ΑΕΚ και ΟΦΗ.

Ο Μπάκι έχει συνεργαστεί με θρύλους του παγκόσμιου μπάσκετ όπως οι Τόνι Κούκοτς, Βλάντε Ντίβατς, Ντίνο Ράτζα, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Σάσα Τζόρτζεβιτς, Κόμαζετς και πολλοί ακόμα.

Ο Μπάκι ανέδειξε μεγάλα ταλέντα στην πρώτη του ενασχόληση με το μπάσκετ στην Καβάλα, στις ακαδημίες του ΑΟΚ, ενώ πριν έρθει στην Ελλάδα δούλευε σαν γυμναστής σε ομάδες της ενωμένης τότε Γιουγκοσλαβίας, γι’ αυτό είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί και με τα ιερά τέρατα που προαναφέραμε.

Δεν έχει γίνει σε πρώτη φάση αντιληπτό αν η φωτογραφία που ανήρτησε ο Πεταλωτής σημαίνει και μια πιθανή συνεργασία μαζί του στις ακαδημιες του ΓΑΣ Κομοτηνή.