Επιβράβευση του διαιτητή στο ΑΟΞ-Λεβαδειακός! Ορίστηκε στον τελικό Κυπέλλου ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ ο Καραντώνης

Μόνο ως… επιβράβευση προφανώς και για την διαιτησία του στην αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Λεβαδειακό μπορεί να θεωρηθεί ο ορισμός του διαιτητή της αναμέτρησης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Ολυμπιακο και ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Καραντωνης του Συνδέσμου Ημαθίας, ο οποίος όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS έχει ρίζες και από το χωριό Διώνη της κοινότητας Στρήμης του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, ορίστηκε από τον αρχιδιαιτητή Μάρκ Κλάτενμπεργκ ως τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης του τελικού.

Με απλά λόγια, θα είναι αυτός που θα σηκώνει τα ταμπελάκια με τις αλλαγές και τις καθυστερήσεις, αλλά αν παθει μια… κράμπα έστω ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μακιέλι ή ένας από τους συμπατριώτες βοηθούς του Χέσελ Στεγκστραα ή Γιαν Ντε Βρις, τότε θα κληθεί να τους αντικαταστήσει και να παίξει στη θέση τους.

Διαιτητής VAR ορίστηκε ο επίσης Ολλανδός Κέβιν Μπλομ ενώ βοηθός του θα είναι ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την Αρκαδία. Σε σχέση με τον Καραντώνη, υπενθυμίζεται ότι μπορεί να νίκησε η Ξάνθη 1-0 τον Λεβαδειακό, ωστόσο έχει παράπονα από την διαιτησία του για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε, ενώ για δυο πέναλτι διαμαρτύρεται και ο Λεβαδειακός.