Ο Έμπερτ μιλάει πάντα στο πιο κρίσιμο σημείο! Τα τρία «τρίποντα χτυπήματα» με την φανέλα του ΑΟΞ (+video)

Ο Πάτρικ Έμπερτ σκόραρε απέναντι στον Λεβαδειακό για την 5η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και χάρισε στην Ξάνθη την δεύτερη θέση και την ελπίδα για άνοδο στην Super League από την διαδικασία των μπαράζ.

Ο Γερμανός έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν σκοράρει ακατάπαυστα με την φανέλα της Ξάνθης, άλλα «διαλέγει» να το κάνει πάντα το πιο κρίσιμο σημείο και χαρίζοντας τα τρίποντα στην ομάδα του.

Χαρακτηριστικό είναι πως έχει πετύχει συνολικά τρία γκολ φέτος, με όλα τα παινχίδια να τελειώνουν με 1-0, ενώ τις δύο φορές μάλιστα το πέτυχε και σε κρίσιμο χρονικά σημείο, στο τελευταίο τέταρτο του παινχιδιού.

Η πρώτη φορά ήταν στις 10 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη στην Άρτα, όταν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78′ χάρισε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο πρώτο διπλό του ΑΟΞ στη σεζόν. Η δεύτερη φορά ήταν στις 17 Μαρτίου με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια για την κανονική διάρκεια, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αστόχησε στο πέναλτι, αλλά ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για το τελικό 1-0 και πάλι, ανήμερα των γενεθλίων του. Η τρίτη και σημαντικότερη φορά ήταν φυσικά στο τελευταίο παινχίδι, αφού στο 75′ και μετά την κεφαλιά-πάσα του Σιατραβάνη, πλάσαρε ιδανικά τον Στογιάνοβιτς και έστειλε την Ξάνθη στα μπαράζ.

Το βίντεο με τα «χτυπήματα» του Πάτρικ Έμπερτ: