Νέο ενδεχόμενο καθυστέρησης του μπαράζ της Ξάνθης από… ένσταση κατά της Δόξας Δράμας από την ΑΕ Καραϊσκάκης

Δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό από την Super League 2 η Α.Ε. Καραϊσκάκης ωστόσο οι Αρτινοί προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη, 20 Μαΐου, στην κατάθεση ένστασης σχετικά με “αντικανονική” συμμετοχή της Δόξας Δράμας στο φετινό πρωτάθλημα!

Η ένσταση κατατέθηκε στη διοργανώτρια και αφορά τη γνωστή υπόθεση με την άδεια συμμετοχής που αρχικά δεν πήραν οι «μαυραετοί» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ωστόσο εν συνεχεία η παρουσία της Δόξας στο πρωτάθλημα νομιμοποιήθηκε με δικαστικές αποφάσεις.

Η ένσταση αναμένεται να εξεταστεί από τα αρμόδια, δικαιοδοτικά, όργανα της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 – Β’ Εθνικής κατηγορίας (“Super League 2” – “Foootball League”) και έτσι, όπως αναφέρουν αθηναϊκές ιστοσελίδες ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση όσο αφορά στην επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας.

Ωστόσο καθυστέρηση στην επικύρωση θα σημαίνει και καθυστέρηση στον ορισμό του μπαράζ της Ξάνθης. Αν η ένσταση γίνει δεκτή, μπορεί να δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα στον ΑΟΞ εφόσον ακυρωθούν όλα τα παιχνιδια της Δόξας, με δεδομένο ότι η Ξάνθη κέρδισε και τα δυο μεταξυ τους ενώ δεν συνέβη το ίδιο πχ με τον Ιωνικό και τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο με δεδομένο ότι η Δόξα Δράμας είχε λάβει δικαστική άδεια, θεωρείται απίθανο η ένσταση να έχει τύχη. Μπορεί όμως όπως προαναφέρθηκε να δημιουργήσει καθυστέρηση στην επικύρωση της βαθμολογίας και άρα στον ορισμό του μπαράζ.