Ξεκάθαρος Ουσταμπασίδης: «Θα σωθούμε αλλά αδικούμε τους εαυτού μας, οι στόχοι μας πρέπει να είναι για πιο ψηλά»

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης ήταν ξεκαθαρος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Αετό Οφρυνίου, που βρήκε ισόπαλες με σκορ 2-2 τις δυο ομάδες.

«Εχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε. Το νέο μας μάθημα είναι ότι τα παιχνίδια τελειώνουν όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Ισοφαριστήκαμε με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ενα άλλο μάθημα για τους παίκτες μου είναι ότι τα παιχνίδια καθορίζονται από στιγμές που προκύπτουν από στατικές φάσεις. Πρέπει οι παίκτες μου να καταλάβουν ότι αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής δεν τελειώνει το ματς», είπε ο κοουτς της Αλεξανδρούπολης.

Διευκρίνισε στην συνέχεια: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά αδικούμε τους εαυτούς μας. Ειναι άδικο να συζητάμε εμείς ότι παλεύουμε για την κατηγορία. Εμείς θα σωθούμε, αλλά οι στόχοι μας πρέπει να είναι πιο ψηλά γιατί εμείς είμαστε Αλεξανδρούπολη, όπως λένε και οι αντίπαλοί μας. Εχουμε μια μεγάλη πόλη από πίσω μας».

Για το αν εκρινε το παιχνίδι της Κυριακης ο διαιτητής, καθώς υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες που εκφράστηκαν και με επίσημο τρόπο, ο Νίκος Ουσταμπασίδης είπε: «Δεν θέλω να ασχολούμαι με τους διαιτητές, το έκανα στο προηγούμενο παιχνίδι που έγινε πραγματικά αλλοίωση αποτελέσματος. Ακόμα πάντως δεν είμαστε σε θέση ως ομάδα να κάνουμε παιχνίδια τακτικής».

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του ο προπονητής της FC Αλεξανδρούπολη ανέφερε: «Θα ήθελα πάντως να επαναλάβω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και το μεράκι που δείχνουν, γιατί οι πιο πολλοί είναι εργαζόμενοι και έρχονται κατευθείαν από τις δουλειές τους στις προπονήσεις. Είναι ήρωες, γιατί δεν είμαστε τόσο επαγγελματική ομάδα όπως είναι πολλοί από τους αντιπάλους μας».