Volley League: Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΟΦΗ ο Δαρίδης

Την απόκτηση του έμπειρου Ορεστιαδίτη λίμπερο, Άκη Δαρίδη ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Ο 30 ετών λίμπερο θα αφήσει την Αθήνα και τον Μίλωνα για να αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα των Ηρακλιωτών, έχοντας ως προπονητή έναν ακόμη Εβρίτη, τον Κώστα Δεληκώστα.

Η μεταγραφή στον ΟΦΗ για τον Δαρίδη είναι η 7η στην Ελλάδα και στην Volley League, με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί και στους μεγάλους της χώρας μας, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

Ο 30χρονος λίμπερο (1μ80) Ακης Δαρίδης, πρώτη μεταγραφή της ομάδας βόλει του ΟΦΗ μας.

Ο Ακης Δαρίδης, γεννήθηκε στις 18/7/1991 στην Ορεστιάδα.

Ενας πολύπειρος αθλητής με πάνω απο μια δεκαετία συνεχόμενης παρουσίας  στην Volley League, που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναικό, Φοίνικα Σύρου, Ορεστιάδα, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τελευταίο σταθμό τον Μίλωνα.

Ακη Δαρίδη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!

Ο Άκης Δαρίδης μίλησε στην σελίδα του Ερασιτέχνη λέγοντας:

«Στόχος του ΟΦΗ πρέπει να είναι μια καλύτερη πορεία και αν είναι εφικτή η 5η θέση» ανέφερε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Ακης Δαρίδης. Ο 30χρονος λίμπερο απο την Ορεστιάδα, ανέφερε για την επιλογή του να πεί το ναί στην πρόταση του ΟΦΗ, ότι «είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον ΟΦΗ. Γνωρίζω τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή και γενικά τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία, να παίξουμε καλό βόλει και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».